Jobbet Kundservicemedarbetare till ledande företag inom mark- och VA-system har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundservicemedarbetare till ledande företag inom mark- och VA-system publicerad av Academic Work

Heltid
Lund
N/A
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Academic Work söker en kundservicemedarbetare till S:t Eriks. Du kommer att arbeta på deras kontor beläget i Staffanstorp ca 2 mil utanför Malmö och Lund. På S:t Eriks blir du en del av ett kundserviceteam bestående av totalt drygt 20 personer varav 4 personer utgår från Staffanstorp, och du kommer rapportera till försäljningschefen på företagets B2B-avdelning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos S:t Eriks. Uppdraget kommer att vara ett heltidsuppdrag på 6 månader.

Kandidatprofil


* Minst har en gymnasial utbildning
* Har ca 1-2 års arbetslivserfarenhet inom kundservice
* Har god kunskap inom Office-paketet

Det är meriterande om du

* Är tekniskt lagd
* St: Eriks arbetar i affärssystemet Jeeves, det är därmed ett plus om du har erfarenhet av att arbeta i Jeeves alternativt ett annat större system så som SAP, Pyramid etc.

Som person är du ansvarstagande och fullföljer dina arbetsuppgifter från A-Ö. I rollen som kundservicemedarbetare äger du de ärenden du får in via mail eller telefon och det är viktigt att du är lösningsfokuserad i hur du hanterar dessa ärenden från början till slut. Du kommer ha en stor intern och extern kontaktyta och du behöver besitta en förmåga att lyfta blicken och ta initiativ till vem du ska kontakta när i olika situationer. Vidare behöver du ha känsla för vilka uppgifter du ska prioritera i vilken ordning och alltid med kunden i fokus.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående/januari
* Omfattning: Heltid 6 månader
* Placering: Staffanstorp
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och S:t Eriks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [Click Here to Email Your Resumé] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

14998676-SE