Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Kundservicemedarbetare till Habasit AB! jobb i Härryda på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundservicemedarbetare till Habasit AB! på StudentConsulting

Kundservicemedarbetare till Habasit AB!

StudentConsulting Härryda, Västra Götalands län Heltid
Är du en engagerad medarbetare som brinner för att ge bra kundservice? Ser du möjligheter istället för problem samt har ett tekniskt intresse? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Kundservicemedarbetare till vår kund Habasit AB. Habasit, med säte i Schweiz, grundades 1946 och är världens ledande producent av transportband och drivremmar. Habasit är verksamt inom flertalet olika industrier såsom livsmedel, automation, trä- papper- och verkstadsindustri. Huvudkontoret för den Nordiska verksamheten ligger naturskönt beläget invid Västra Nedsjön i Hindås. Här finns de centrala funktionerna såsom Kundservice, Ekonomi samt Produktion. Arbetssättet kan beskrivas som dynamiskt med tidvis högt tempo och alltid med kunden i fokus medan företagskulturen präglas av ömsesidig respekt och mycket god sammanhållning.

Läs gärna mer om Habasit genom att besöka deras hemsida på www.habasit.com

I tjänsten kommer du att arbeta i kundservice med fokus på hela kundkedjan. Det är viktigt att du är kundorienterad och har förmåga till samverkan internt såväl som externt. Du kommer att ha många spännande och varierande uppgifter, samt ha kontakt med Habasits kunder och partners, som främst finns i Norden. Habasit har även producerande enheter och systerbolag i hela världen, vilket gör att du även kommer ha en del internationella inköpsrelaterande kontakter, främst i Europa men även i USA. Därför är en förutsättning för att lyckas och trivas, att du förutom svenska, även känner dig trygg i dialog på engelska.

Som kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå utav:

• Hantera förfrågningar och inkommande order
• Svara på frågor och ge support till kunder
• Lägga beställningar

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Habasit AB. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Tjänsten är planerad att starta så fort vi finner rätt person.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten behöver du vara en social och utåtriktad person med en stark känsla för service. Du är driven, stresstålig och har lätt för att samarbeta i team.

Vidare ser vi att du har:

• Slutförd gymnasieutbildning
• Mycket god datorvana
• Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Meriterande:

• Tidigare arbetat i en liknande roll
• Erfarenhet av SAP

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Kundservice, Kundtjänst, Administration, Kundservicemedarbetare, Teknik

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61223