Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Kundservicemedarbetare till företag inom belysning och design sökes! at StudentConsulting

Kundservicemedarbetare till företag inom belysning och design sökes!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du driven, engagerad och serviceminded? Har du ett intresse för belysning och design? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett svenskt familjeägt företag som designar och tillverkar belysning för både vardagsbruk och offentliga miljöer med stort fokus på estetik, funktionalitet och kvalité.

Arbetet som kundservicemedarbetare kommer innebära att främst agera säljsupport och besvara inkommande samtal och mejl från företagets kunder. Det är en bred variation av ärenden och det kan röra allt ifrån produktspecifika frågor till frågor rörande exempelvis fakturor, leveranser och reklamationer. Rollen innefattar även en del administrativt arbete kopplat till de olika ärendena i företagets affärs - och ärendehanteringssystem.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen genom StudentConsulting och du blir anställd direkt hos kundföretaget. Kontoret ligger i Malmö och arbetstiderna är kontorstider. Intervjuer sker löpande och tillsättning så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Som person behöver du vara driven, engagerad och ha lätt för att ta kontakt med människor. Du behöver också vara en kollega som är flexibel och ställer upp där det behövs. Du ska ha god datorvana, behärska Office-paketet och lätt kunna sätta dig in i nya system. Du behärskar svenska men även engelska i både tal och skrift, då du till stor del kommer ta emot ärenden från globala kunder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med kundservice, innesälj eller administration. Har du en ekonomibakgrund är det ett plus!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, Administration, Service, Kundservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 55668