Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundservicemedarbetare till Elis Textil Service AB, Göteborg jobb i Göteborg på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundservicemedarbetare till Elis Textil Service AB, Göteborg på Masterhelp Jobb

Kundservicemedarbetare till Elis Textil Service AB, Göteborg

Masterhelp Jobb Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. 

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Kundservicemedarbetare av världsklass
till vår anläggning i Göteborg

Vår anläggning i Göteborg växer och vi är mitt i en spännande förändringsfas med många spännande projekt framför oss. Vi hanterar frågor som rör våra tre produktområden Mattor, Hygien och Torktrasor. Vi söker dig som älskar dialogen med kunden, men som också har en förkärlek till service i allmänhet! På anläggningen finns totalt ca. 60 medarbetare varav 15 jobbar med kundservice.

”Det jag uppskattar med Elis är att man tar ett oerhört stort ansvar som företag när det kommer till hållbarhet och miljö. Som ansvarig för kundservice har jag möjligheten att kombinera ledarskap med att vara del av en kundservice i världsklass.

Jag är stolt över företaget och mina kollegor, men främst av allt är jag stolt över mitt team som är hårt arbetande, oerhört lojala, hjälpsamma och genuint fina människor. Det är därför väldigt viktigt att vi hittar personen som är rätt för oss, delar vår ambition och värderingar, som är sig själv och kan bidra med sina unika styrkor”

- Sandra Edin Corneliusson, kundservicechef

Vad innebär rollen som kundtjänstmedarbetare?
Du kommer huvudsakligen att jobba med:

  • Kundkontakt via telefon och mejl. Även fysiska kundbesök kan förekomma
  • Uppstartsprocessen av nya kunder, där du är en viktig länk mellan sälj och logistik
  • Kundadministration och proaktiv kundvård
  • System- och registerunderhåll
  • Orderhantering
  • Säljsupport

Vi har delat upp kundservice i tre olika arbetsområden, men vi har som mål att alla ska kunna backa upp varandra.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder en heltidstjänst med anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö, fantastiska kollegor och en stor möjlighet att påverka avdelningens arbete och mål. Du kommer att få nödvändig utbildning och löpande coachning.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Vem är du?
Du är en utåtriktad, driven och serviceinriktad person som brinner för service. Som person upplevs du som positiv, flexibel och har förmåga att ha mycket på gång samtidigt - utan att förlora din professionalism. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift samt trivs lika bra med självständigt arbete som i grupp. För att lyckas i rollen ser vi även att du är affärsmässig, nyfiken, lösningsorienterad, prestigelös och har en positiv laganda. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad kan du?
Vi ser att du som lägst har gymnasieutbildning, goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper inom företagsekonomi och logistik är meriterande. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår kundservicechef, Sandra Edin Corneliusson, på telefon 0734-20 74 05.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 3 oktober 2021.

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 01ad62c32d1a48529137ecd9b3cc0b