Jobbet Kundservicemedarbetare till Electrolux! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundservicemedarbetare till Electrolux! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Nu söker vi på Lernia en Kundservicemedarbetare till Electrolux på Kungsholmen! Uppdraget har uppstart 24/9 och pågår till 23/9 2019 och innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till Electrolux under perioden.

Arbetsuppgifter
I rollen som Kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att hantera Electrolux leveranser från lager till återförsäljare. Detta arbetet utförs genom telefon och mail och innebär att du kommer att sitta som den givna kontaktpunkten vid inkommande beställningar, leveranser och efterarbete. Du kommer även vara med och förbättra Electrolux processer och rutiner för att kunna tillhandahålla optimerade och effektiva leveranser.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och minst 2 års erfarenhet från en liknande tjänst inom exempelvis sälj eller support. För att lyckas i tjänsten behöver du ha generellt goda datakunskaper, främst i Excel. Har du dessutom arbetat i något affärssystem som exempelvis SAP är det meriterande. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en ansvarstagande person som är duktig på att arbeta proaktivt och ta tag i det du ser behövs. Du är kommunikativ och kontaktsökande samt har en väl utvecklad samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen behöver du kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå samt ha en god problemlösningsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid arbetstider 8:00-16:30/Kungsholmen, Stockholm

Tillträdesdag
24/9

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

43899

Liknande jobb

Receptionist Stockholm Made for Sales
Säljare B2B till Adestia AB Stockholm Rubino Rekrytering AB
Budbilsförare till Kista för heltidsjobb Stockholm StudentConsulting
Extrajobb som kundservicemedarbetare till Entercard Stockholm The Workers of First Impression

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till