Jobbet Kundservicemedarbetare sökes till Hägersten! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundservicemedarbetare sökes till Hägersten! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Deltidsanställd
Stockholm
18 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad och social person? Studerar du och vill jobba extra som kundtjänstmedarbetare? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag som hjälper privatpersoner att sälja ägodelar genom auktioner. Ägodelarna kan vara allt ifrån böcker och smycken till möbler och konst. Den stora variationen på ägodelar innebär att du kommer få vara en del av en spännande miljö och lära dig nya saker om antikviteter och andra föremål!

Som kundtjänstmedarbetare kommer du bland annat att ta emot inkommande samtal och svara på kunders frågor. Det kommer även förekomma administrativa arbetsuppgifter så som orderhantering och orderregistrering när en person vill sälja eller värdera en ägodel.

Tjänsten är på deltid med arbetstider förlagda vardagar mellan 9.00-17.00. Vi ser gärna att du kan arbeta fler pass i veckan, med fokus på måndagar. Det är ett konsultuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och arbetar ute hos kund i Västberga.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Du är trevlig och tycker om att arbeta med telefon som redskap. Vidare är du social, självgående och serviceminded. Det är viktigt att du drivs av eget ansvar och är nyfiken för att snabbt kunna lära sig arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete. Låter detta som en beskrivning av dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44188

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Inköpsassistent till JM AB Stockholm The Pace
Kundtjänstpersonal till Tradera Stockholm Recruitive AB
Teamledare Lön till DLN Payroll Services! Stockholm StudentConsulting
Receptionist! Stockholm Prime
Bemanningsansvarig till Bonliva //Stockholm Stockholm Oddwork Sweden AB
Säljande affärsutvecklare Stockholm SalesOnly
Support Engineer to Vizrt Stockholm Academic Work
Serviceelektriker till De2 Elektriska – Direktrekrytering Stockholm MTX Rekrytering & Bemanning AB
Damaskus Maskinskydd AB söker en Teknisk säljare Stockholm Rubino Rekrytering AB
Senior First Line Support till Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
Fastighetsanalytiker till Stenvalvet Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till