Jobbet Kundservicemedarbetare sökes till ESSILOR! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundservicemedarbetare sökes till ESSILOR! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad och vill ge kundservice i världsklass? Har du erfarenhet och intresse för optikbranschen? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund, ESSILOR, är marknadsledande leverantör av glasögonglas till optikfackhandel såväl globalt som i Sverige. ESSILOR AB är ett helägt dotterbolag till ESSILOR INTERNATIONAL S.A. med drygt 66 000 anställda i 100 länder. I Sverige är de 45 medarbetare och omsätter 150 mkr. Nu söker ESSILOR en ny medarbetare till huvudkontoret i Spånga för en roll som Kundservicemedarbetare.

Kundservice är en central del i Essilors verksamhet och en av deras viktigaste funktioner i kontakten med kunderna. Som medarbetare på kundservice ingår uppgifter såsom att ta emot och registrera order, förfrågningar avseende produkter och leveranser. Arbetet innebär till att börja med mycket administrativt arbete på BackOffice med kundorder men du kommer även att ha kontakt med kunderna över telefon. Arbetet innebär många olika moment och är under ständig utveckling, det är därför viktigt att du har lätt att ta in ny information och att sätta dig in i nya situationer. Du kommer att arbeta i nära dialog med kollegorna i teamet vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att kunna arbeta självständigt och våga fatta egna beslut.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund med kontor i Lunda företagsområde i Spånga. Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och har därefter för avsikt att gå över till en tillsvidareanställning. Arbetet är på heltid under kontorstider 8:45-17:00. Tjänsten startar när vi har hittat rätt person för jobbet. Har du frågor om tjänsten? Maila ansvarig rekryterare elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du fullständiga gymnasiebetyg och erfarenhet av service. Vi ser gärna att du har jobbat i en kundtjänst tidigare, har du erfarenhet av optikbranschen är det mycket meriterande. Du talar och skriver god svenska och engelska. Vi söker dig som brinner för service. Du är noggrann, målinriktad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba i team och att arbeta i ett högt tempo. Förutom telefonen är datorn ditt viktigaste verktyg, det är därför av stor vikt att du har god datorvana och att du har lätt för att lära dig nya applikationer. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45742

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till