Jobbet Kundservicemedarbetare sökes i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundservicemedarbetare sökes i Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Brinner du för kundservice och söker ett heltidsjobb där du får jobba för ett spännande företag i Lund med varierande projekt? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som vill arbeta heltid inom kundtjänst till en av våra kunder i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing och mötesbokning. Företaget arbetar med att skapa en god kundupplevelse genom engagerad och kunnig personal.

Just nu söker vi nya medarbetare som vill hjälpa vår kund att ge förstaklassig service till deras kunder. Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon, mejl och chatt möta befintliga och potentiella kunder. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda kunden en servicenivå i toppklass. Detta gör du genom högt engagemang och tydliga målsättningar.

Tjänsten kommer att börja omgående med en introduktion och kommer pågå minst 3 månader, för rätt person finns det därefter möjlighet att få anställning direkt hos kunden. Du kommer främst arbeta vardagar , vanliga kontorstider. Du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för service och har god datorvana. Som person är du noggrann och effektiv. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och trivs med att arbeta målinriktat och effektivt. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan att utvecklas och förmågan att göra ett bra jobb också under högt tempo. Du kommer arbeta i ett ungt och glatt gäng där arbetsglädje och motivation är en självklarhet. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via StudentConsultings hemsida!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45804

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till