SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Kundservicemedarbetare med tekniskt ansvar till Humlegården i Stockholm på KFX HR-Partner

Kundservicemedarbetare med tekniskt ansvar till Humlegården i Stockholm

KFX HR-Partner Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du vara med och utveckla framtidens bästa kundupplevelse? Drivs du av att förbättra och förenkla och har ett starkt kundfokus med erfarenhet av digitala plattformar? Vill du vara med och bidra till vår kunds vision, att bli Stockholms mest älskade fastighetsbolag? Då har vi tjänsten för dig - Humlegården söker en ny stjärna till sin Kundservice med ett teknikansvar.

Om tjänsten

I rollen som kundservicemedarbetare med tekniskt ansvar så ingår du i ett team av kollegor som tillsammans arbetar i en händelserik atmosfär med fokus på kvalité, arbetsglädje och utveckling utifrån ständig förbättring.

Humlegården har nyligen lanserat sitt nya digitala verksamhetssystem, där de möter sina kunder och erbjuder dem service. I rollen som kundservicemedarbetare med tekniskt ansvar kommer du agera specialist för de mer tekniska ärenden som inkommer. I arbetet har du ett nära samarbete med ett utvecklingsteam som arbetar med den ständiga utvecklingen och fortsatta implementeringen av plattformen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bidra till den fortsatta utvecklingen av kundbemötandet med hjälp av digital innovation och kommunikation så att arbetet blir effektivt och värdeskapande.
  • Ta ägandeskap för inkomna ärenden, felsöka i mjuk- och hårdvara samt eskalera svårlösta ärenden och ansvara för återrapportering till 1st line support eller direkt till kunden.
  • Vara ute och ge kundsupport på enheterna som är kopplade till verksamhetssystemet.
  • Kommunicera med hjälp av digitala plattformar.
  • Att utifrån kundens behov ge förslag till förändring och förbättring och idéer på smartare och effektivare arbetssätt inom organisationen för att få lojalare kunder.
  • Delta i och bidra till utvecklingen av kundserviceprocessen.

Är det här du?

För att lyckas i rollen som kundservicemedarbetare med tekniskt ansvar ser vi att du som person är kommunikativ, ansvarstagande och van att ta initiativ. Du har ett högt engagemang för att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis och tillsammans med teamet.

Då du arbetar med kunder och täta interna samarbeten ser vi att du är en bra kommunikatör och har förmågan att både förmedla och ta emot information. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska.

Vi ser också att du tycker om att bygga relationer som präglas av tillit och förtroende. Du är nyfiken och förändringsbenägen och vill vara med och utveckla våra processer och arbetssätt med målet att möta framtidens nya krav och förväntningar på bästa sätt.

Utöver detta ser vi också att du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik
  • Några års erfarenhet av att arbeta med kundservice i världsklass
  • Erfarenhet av att arbeta med digitala plattformar och ett intresse för digital teknik och dess möjligheter
  • Vana av att arbeta i ett högt tempo med bibehållet lugn - alltid med ett stort kundfokus.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården med KFX HR-partner och samtliga frågor hänvisas till KFX HR-partner. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Sofia Karlberg på 08-663 99 00 eller [ Email address blocked ] och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail. 

På KFX HR-partner arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Välkommen in med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 246705