Jobbet Kundservicemedarbetare med kunskaper inom danska eller finska sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundservicemedarbetare med kunskaper inom danska eller finska sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du kundservice-magiker? Brinner du för kundmötet, gillar problemlösning och trivs med att prata i telefon? Nu söker vi dig som vill jobba som kundservicemedarbetare samt talar flytande svenska och danska eller finska.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en kundservicemedarbetare som vill bli en resurs i ett litet team med serviceinriktade och dedikerade kollegor som brinner för kundrelationen. Du kommer besvara frågor från dina kunder via telefon och chatt.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:
- Problemlösning för kunder (Leveransproblem, Returhantering, Reklamationer)
- Enklare tull-administration
- Övriga administrativa uppgifter

Krav:
- Svenska i tal och skrift
- Talar och skriver danska eller finska
- Hjärta för personlig service

Vi tycker din ansökan är extra intressant om du:
- Har grundläggande kunskaper i Microsoft Office
- Har tidigare erfarenhet av arbete i CMS- och/eller affärssystem

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Benefits: Sjukvårdsförsäkring, gratis busskort eller en cykel, generöst friskvårdsbidrag, m.m.
Arbetstider: mån-fre kl. 8-17:00, 75-100%

Anställningen är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning på 6 månader.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi tror att du är en person som gillar varierande arbetsuppgifter i en miljö med högt tempo under högsäsong. Du drivs av att ständigt försöka vända ett problem till en bra kundupplevelse.

Som kommunikationsninja uttrycker du dig oklanderligt och effektivt i tal och skrift. Dessutom älskar du att effektivisera och kontinuerligt förbättra rutiner och verktyg för att kunna leverera en bättre kundupplevelse snabbare.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag då intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46916

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till