Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundservicemedarbetare med fokus på service och försäljning! jobb i Östersund på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundservicemedarbetare med fokus på service och försäljning! på StudentConsulting

Kundservicemedarbetare med fokus på service och försäljning!

StudentConsulting Östersund, Jämtlands län Deltid
Här ges du möjlighet till arbete med engagerade kollegor för att tillsammans nå uppsatta mål. Du har utvecklingsmöjligheter samt fast lön och provision. I den här rollen kommer du vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.

Information om uppdraget:

Du kommer att arbeta på en energifylld och härlig arbetsplats omgiven av engagerade medarbetare. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav att ge kundservice i världsklass. Du behöver därför vara engagerad och anpassa ditt bemötande efter kundens behov och önskemål.

Arbetsrollen är bred och du hanterar inkommande samtal inom både TV, bredband och telefoni. För oss är det viktigt att du ska lyckas! Därför arbetar vi mot tydliga mål som kontinuerligt följs upp för att främja din utveckling. Du kommer att arbeta i fräscha, moderna och stora lokaler.

Du kommer även arbeta mycket med försäljning. Försäljningen är en naturlig del av varje samtal, den skapar förutsättningar att skräddarsy anpassade lösningar utifrån varje kunds behov. Du kommer få möjlighet att utvecklas inom försäljning och har chansen att påverka din egen lön. Det finns inget tak på provisionen utan är du sätter dina gränser själv!

Du som är på jakt efter erfarenhet inom service och kommunikation samt är nyfiken på försäljning har ett gyllene tillfälle att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Då service står i fokus i denna roll söker vi givetvis dig som trivs med att möta människor, och ge service i världsklass.

Vi söker dig som är engagerad och social. Du är flexibel och lägger stor vikt vid att vara hjälpsam, såväl mot kunder som kollegor. Du tycker försäljning låter intressant och ser fram emot att utvecklas i din arbetsroll. Tidigare erfarenhet inom service och försäljning är meriterande men inget krav. Vidare tror vi att du drivs av att arbeta målfokuserat och att arbeta i högt tempo!

Sökord: Kundservice, Telefonförsäljning, Försäljning, Service, Kundtjänst

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59677