Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundservicemedarbetare inom NEB med amerikanskt marknadsfokus till SAS! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundservicemedarbetare inom NEB med amerikanskt marknadsfokus till SAS! på StudentConsulting

Kundservicemedarbetare inom NEB med amerikanskt marknadsfokus till SAS!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Är du flytande i engelska språket? Har du ett intresse av det amerikanska samhället och kulturen, samt är en fena på kundservice? Drivs du av att leverera service i världsklass och är duktig på att kommunicera i textform? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu kundservicemedarbetare inom Customer Care omgående till SAS. SAS, Scandinavian Airlines, är Skandinaviens ledande flygbolag med en marknadsandel om ca en tredjedel av alla flygresor på marknaden. Varje år reser nästan 30 miljoner resenärer med SAS till destinationer i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians bestående av 28 flygbolag från olika delar av världen. Tillsammans erbjuder flygbolagen sina resenärer 1300 destinationer i över 193 länder runt om i världen.

Nu söker vi för SAS räkning dig som vill arbeta och utvecklas inom kundtjänst med hantering av kundklagomål och klagomål som inkommer från US DOT (US DOT är den amerikanska tillsynsmyndigheten som har i uppdrag att tillvarata amerikanska passagerares rättigheter) eller amerikanska domstolar.

I denna roll kommer dina dagliga arbetsuppgifter bestå av följande:

Diarieföra och registrera inkomna ärenden
Analysera, inhämta fakta lösa ärendet, svara kunden, domstolen eller US DOT
Sköta förlikningar i ärenden som inte ska drivas vidare
Göra utbetalningar i ovanstående ärenden
Övriga administrativa uppgifter som ingår i ärendehantering

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på Student Consulting men arbeta hos SAS. Uppdraget förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov. Kontorstider tillämpas. Vid vidare frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på [ Email address blocked ]

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flytande i både tal och skrift i engelska och svenska. Det är meriterande om du har en akademisk examen och samt om du har någon arbetslivserfarenhet från det amerikanska näringslivet. Vidare ser vi gärna att du även har erfarenhet av administration eller kundtjänst. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Rollen kräver även att du är har goda kunskaper inom Officepaketet.

Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs det att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig, strukturerad och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59322