Jobbet Kundservicemedarbetare/Administratör sökes till Bolagspartner i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundservicemedarbetare/Administratör sökes till Bolagspartner i Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du självgående, serviceinriktad och strukturerad? Har du tidigare erfarenhet från exempelvis kundservice eller administration? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en administratör till Bolagspartner i Lund. Bolagspartner är Sveriges största leverantör av lagerbolag och en ledande aktör i avveckling av aktiebolag. Besök gärna Bolagspartners hemsida för mer information om företaget: www.bolagspartner.se/

I tjänsten som administratör kommer du arbeta i en varierande roll som ställer höga krav på din flexibilitet och förmåga att kunna hantera många uppgifter samtidigt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara posthantering, granskning av olika typer av handlingar, telefon- och mailkontakt med Bolagspartners kunder samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av Bolagspartner. Tjänsten startar i mitten på december och arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag. Företaget erbjuder ett föräldravikariat på 100% med möjlighet till förlängning samt övergång i fast tjänst därefter.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har minst gymnasial utbildning och minst två års erfarenhet av liknande arbete inom exempelvis kundservice och administration.

Som person är du serviceinriktad. stresstålig och strukturerad. Du är självgående och utför alltid ditt arbete med stor noggrannhet. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och du har en förmåga att kunna prioritera om dina arbetsuppgifter. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att sprida glädje och energi på arbetsplatsen.

Låter detta som något som skulle passa dig? Sök du tjänsten redan idag, då vi arbetar löpande med urval!

Sökord: Administratör, Administration, Bolag, Bolagspartner, Aktiebolag, Lagerbolag, Kundservice, Kundtjänst, Ekonomi, Assistent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45663

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till