Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundservicemedarbetare / Customer Service till Furhoffs Rostfria, Skövde jobb i Skövde på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundservicemedarbetare / Customer Service till Furhoffs Rostfria, Skövde på Masterhelp Jobb

Kundservicemedarbetare / Customer Service till Furhoffs Rostfria, Skövde

Masterhelp Jobb Skövde, Västra Götalands län Heltid
Kundservicemedarbetare / Customer service
Skövde

”Syftet med denna rekrytering är att förstärka marknadsavdelningen med en ny kollega för att fortsätta upprätthålla en hög servicenivå till våra kunder. I och med denna tjänst lägger vi grunden för framtiden gällande Customer service.”

Läs mer om vad Stefan Carlbom, försäljningschef, och Anton Åström, innesäljare, har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du ha ett nära samarbete med dina kollegor, för att på bästa möjliga sätt supportera våra kunder och ge dem förstklassig service via telefon och mail från kontoret i Skövde. Du kommer att hantera inkommande samtal och arbeta med vägledning, offertregistrering, orderregistrering, reklamationer, returer, frakter m.m. Det är en social roll där du agerar spindel i nätet genom strukturerat arbete. Vi är en premiumleverantör och tillhandahåller våra kunder produkter av rätt kvalité.

Vi erbjuder
Furhoffs Rostfria är ett familjeägt företag med god sammanhållning och stor omsorg om våra medarbetare. Vår ledning värderar hälsa och välmående högt och erbjuder därför sina medarbetare ett generöst friskvårdspaket – en förmån både på jobbet och privat. Rollen vi rekryterar är ny inom organisationen, vilket innebär goda möjligheter för dig att forma och utveckla tjänsten till något riktigt bra tillsammans med dina kollegor. 

Din profil
För att lyckas i denna roll bör du vara strukturerad, engagerad och situationsanpassad i din dialog med kollegor och kunder. Vi värdesätter att du är målfokuserad, besitter stor kundförståelse och har ett människointresse. Vi ser även att du är framåt, lojal, nyfiken och duktig på att samarbeta. 

Kontakt och ansökan
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta försäljningschef Stefan Carlbom på 0500444525, alternativt Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
År 1899 etablerade Carl Furhoff ett litet kopparslageri i Skövde. Även sönerna Olof och Elis började i företaget som framför allt tillverkade kittlar, skopor och kannor av koppar. Produkter som under den tiden flitigt användes i köken. På 1920-talet gick tillverkningen mer och mer över till det nya materialet som med tiden skulle komma att ta över – rostfritt stål. Att följa med i utvecklingen har alltid varit, och är även idag, en ambition för oss. Vi ska alltid ligga i framkant vad gäller yrkeskunnande, tillverkningsmetoder och maskiner. Vi har med åren vuxit oss större, starkare och förändrats i takt med att nya generationer i familjen Furhoff tagit vid och lett verksamheten vidare. I dag är vi 150 anställda och leds framgångsrikt av fjärde generationen. Verksamheten har utvecklats till två affärsområden, dels förser vi den nordiska VVS- och byggmarknaden med rostfria golvbrunnar och rostfri inredning, dels tillverkar vi som underleverantör produkter i rostfritt stål åt tillverkande industri, såväl i Sverige som för export.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8e5eb50f7b8c4bd69e4f4c5a0f6a26