Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundservicechef till Elis Textil Service AB, Vaggeryd jobb i Jönköping på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundservicechef till Elis Textil Service AB, Vaggeryd på Säljpoolen

Kundservicechef till Elis Textil Service AB, Vaggeryd

Säljpoolen Jönköping, Jönköpings län Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. 

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Kundservicechef
till Vaggeryd

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till hotell och restauranger. Det är vi som ser till att sängen är bäddad med rena och väldoftande bäddlinnen!

Anläggningen i Vaggeryd servar ca 130 hotellkunder i sydöstra Sverige och vi är drygt 30 anställda.

”Här på Elis i Vaggeryd kommer du att mötas av ett team med siktet inställt mot framtiden. Tillsammans med övriga funktioner på anläggningen siktar vi mot att möta våra kunders behov och ständigt utvecklas för att överträffa dessa.

Som kundservicechef kommer ditt uppdrag att vara varierande och utmanande, men gemensamt är att fokus ligger på utveckling, säkerhet, kommunikation och samarbete. Ditt bidrag blir viktigt för oss och vi kommer tillsammans att driva och lyfta anläggningen till nästa nivå!”

- Heléne Svensson, platschef

Vi söker nu en affärsmässig kundservicechef och inspiratör som kan skapa positiva relationer såväl inom som utom organisationen. Du kommer att få vara med och bygga upp vår kundservice och till din hjälp kommer du att ha en intern kundservicemedarbetare. Tillsammans skapar ni varje dag mervärde för våra kunder genom fokus på service i världsklass.

Vad innebär rollen som kundservicechef?

  • Personalansvar för kundservice
  • Leda utvecklingen av kundtjänst och utveckla teamet för framtida utmaningar och förändringar
  • Ansvarig för att säkerställa avtalsadministration, utveckla, implementera och följa upp rutiner samt nya arbetssätt
  • Ansvarig för att säkerställa god lönsamhet och omsättningsutveckling på de lokala kunderna
  • Du initierar och leder anläggningens arbete avseende omförhandlingar med kunderna
  • Du genomför egna kundbesök där du utvecklar och bygger långsiktiga relationer
  • Merförsäljning
  • Rapportering och uppföljning i vårt CRM system i Lime

Du rapporterar till platschefen.

Vem är du?
För att trivas hos oss har du vilja, driv för sälj, är serviceminded och agerar affärsmässig i alla lägen. Du är en lagspelare som gillar nära samarbete med både ditt team, andra funktioner och kunder. Du är en fena på att bygga nätverk och förtroende. Du använder feedback och är villig att lyfta dig ännu ett steg för att bli en bättre ledare. Att utveckla ditt team och att driva arbetet inom kundservice till ny nivå är något som finns naturligt i dig. Vidare är du prestigelös, strukturerad och brinner för att coacha andra i sin utveckling. 

Vad kan du?
För att lyckas i rollen så behöver du ha tidigare erfarenhet från ledande befattning och är det inom någon av våra kundkategorier så är det ytterligare ett plus. 

Du har lägst gymnasieutbildning samt körkort krävs för tjänsten. Det är meriterande med erfarenhet från hotellbranschen.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en variationsrik och utmanande vardag där du kommer att få både produktutbildning och löpande coaching. Det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Svensson, Platschef, på 0706-14 77 99.  

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 19 december 2021.

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2cd39bfff88b4dc4898119de6a8cd0