Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundservicechef till Elis, Örebro jobb i Örebro på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundservicechef till Elis, Örebro på Masterhelp Jobb

Kundservicechef till Elis, Örebro

Masterhelp Jobb Örebro, Örebro län Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. 

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.


Kundservicechef
med placering i Örebro

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till företag inom bl a industrin och verkstäder. Vi erbjuder våra kunder arbetskläder, skyddskläder, skor och torkdukar. Utöver hyrlösningar erbjuder vi även kringtjänster i form av smarta logistiklösningar. Anläggningen servar cirka 1400 leveransadresser i mellersta Sverige och vi är drygt 30 anställda.

Vi söker nu en affärsmässig kundservicechef och inspiratör som kan skapa positiva relationer såväl inom som utom organisationen. Du kommer att få jobba med ett kunnigt team som varje dag skapar mervärde för våra kunder genom fokus på service. Teamet idag består av fem medarbetare."Du kommer att få leda och jobba tillsammans med ett team av engagerad och kunnig personal som drivs av att varje dag leverera den allra bästa servicen till våra kunder.

Tillsammans med anläggningens övriga delar och även andra anläggningar är du en viktig medspelare i den dagliga verksamheten. Mötena och relationerna med våra kunder ligger oss varm om hjärtat och är en central del av vår service.


Anläggningen ligger ca 10 min promenad från centrum i Örebro, alldeles vid Svartåns lummiga och gröna promenadstråk. Vi har de senaste åren ställt om till fossilfri drift i vår produktion i Örebro och som företag är Elis marknadsledande inom tvätt och textilservice. Det senare ger förutom en stor möjlighet till personlig utveckling , även möjlighet att utvecklas inom företaget.

Vi levererar tvätt och textilservice i världsklass åt kunder främst inom områdena industri, verkstad och service, det ska vi fortsätta med. Vill du vara med på resan? Välkommen till oss! 

Karl-Erik Wallin, platschef Örebro


Vad innebär rollen som kundservicechef?

  • Personalansvar för kundservice
  • Leda utvecklingen av kundtjänst och utveckla teamet för framtida utmaningar och förändringar
  • Förhandlingar med kunder
  • Merförsäljning
  • Rapportering och uppföljning i vårt CRM system i Lime
  • Samordning av serviceaktiviteter
  • Ansvarig för att kundbesök planeras, genomförs, dokumenteras och följs upp
  • Ansvarig för minskning av kundtapp
  • Ansvarig för anläggningens pricingarbete


Vem är du?
För att trivas hos oss har du vilja, driv för sälj, är serviceminded och agerar affärsmässig i alla lägen. Du är en lagspelare som gillar nära samarbete med både ditt team, andra funktioner och kunder. Du är en fena på att bygga nätverk och förtroende. Du använder feedback och är villig att lyfta dig ännu ett steg för att bli en bättre ledare. Att utveckla ditt team och att driva arbetet inom kundservice till ny nivå är något som finns naturligt i dig. Vidare är du prestigelös, strukturerad och brinner för att coacha andra i sin utveckling. 

Vad kan du?

För att lyckas i rollen så behöver du ha tidigare erfarenhet från ledande befattning och är det inom någon av våra kundkategorier så är det ytterligare ett plus. 

Du har lägst gymnasieutbildning.

Varför ska du välja Elis?

Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad:
 Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl-Erik Wallin, platschef, på telefon 070-659 29 14.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan.

Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 12 september 2021.

Välkommen med din ansökan!Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 26 anläggningar spridda över landet.

Sökord: administratör, koordinator, superuser, applikations specialist 

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?