Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundservicechef för omgående uppdrag jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundservicechef för omgående uppdrag på Poolia

Kundservicechef för omgående uppdrag

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Om tjänsten
I din roll som kundservicechef ingår att leda och coacha din grupp om ca 10 medarbetare till att leverera mot uppsatta mål, stötta och uppmuntra i det dagliga arbetet. Du skapar de bästa förutsättningarna för att teamet ska lyckas och arbetar aktivt med ett nära ledarskap och uppföljning. Att effektivisera och förbättra arbetssätt och processer är också en självklar del av din vardag. Du samarbetar internt med övriga avdelningar och enheter inom organisationen för att bidra till gemensamma målsättningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda team inom kundservice. Det är positivt om du har bred branschvana sedan tidigare och därigenom en gedigen bakgrund inom kundservice. För att lyckas i rollen är du en trygg arbetsledare som inspirerar och ser möjligheter. Du gillar att driva förändring och effektiviseringsprocesser. Vi ser även att du är:

•   En involverande och coachande ledare
•   Självgående, strukturerad och tar ett stort eget ansvar
•   Prestigelös och ödmjuk
•   Flexibel och enkel att samarbeta med

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Övrig information

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Omfattningen är heltid och uppdragets förväntas pågå minst fram till årsskiftet.

Urval och intervjuer sker löpande. Ansökningar tas endast emot via annonsen på Poolias hemsida.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61002