Jobbet Kundservice/ danska, holländska och isländska till Footway! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundservice/ danska, holländska och isländska till Footway! publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetar du inom service idag och vill ta nästa kliv i karriären? Har du ett stort språkintresse och talar något mer språk än svenska och engelska? Footway har nyligen förvärvat sportföretaget Sportamore och kommer därför att utöka sitt serviceteam. Här erbjuds du möjligheten att arbeta på ett framstående bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Footway har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt.

Om företaget

Footway grundades 2010 och är en e-handel med försäljning av produkter inom sport och mode och är ledande inom segmentet på den nordiska marknaden. Footway har idag 35 anställda med kontor i Kista och centrallager i Helsingborg. De är ett glatt gäng skoälskare som vill erbjuda kunder den bästa köpupplevelsen som finns. Kontakten med kunden är viktigast och Footway arbetar utefter sina värdeord Kund, Kul och Kompis. Idag säljer Footway skor till 24 länder, men är ett företag som expanderar – så nu har du chansen att bli en viktig person med på den resan. Footway söker nu dig som har ett brinnande språk – och kulturintresse. Språkkunskaper som just nu behövs är danska, holländska och isländska.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare arbetar du med service mot kunder på flera av Footways marknader. Du svarar på frågor från kunder via mejl och telefon och är behjälplig samt ansvarar för hela kundupplevelsen. Med Footways tillväxttakt ställs du ständigt inför nya utmaningar och tvingas tänka bortom ett traditionellt sätt att arbeta med kundsupport. Datadriven automatisering, AI och crowdsourcing är exempel på detta och utöver den dagliga hjälp du bistår Footways kunder med finns därför alltid möjligheten att arbeta med andra projekt kopplat till hur de förbättrar kundupplevelsen som helhet. Du ingår i kundteamet och sitter tillsammans med ditt team i ett öppet och trevligt kontorslandskap. Vidare arbetar du nära kollegor på andra avdelningar.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • Flytande i tal och skrift i svenska, engelska och minst ett ytterligare språk av följande: Norska och isländska. Övriga språkkompetenser som är meriterande är : danska, holländska, isländska och portugisiska • Minst två års erfarenhet av kundrelaterat arbete • God datorvana Då Footway växer och månar om den kultur som etableras internt så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning. Vi tror att du är genuint engagerad att ge den bästa servicen till såväl kunder som dina kollegor. Vidare är du prestigelös, tycker om att utvecklas och vill bidra till att företaget som du arbetar på växer. Footway präglas av en kultur av självledarskap där du ansvarar för din egen utveckling tillsammans med företagets coacher. Footway präglas av kontinuerligt lärande och initiativtagande varför därför är detta även viktigt för dig. Då inget ärende är det andra likt, trivs du med att lösa olika typer av problem som uppstår i det dagliga arbetet samt se möjligheter framför problem. Du drivs av högt eget ansvar och beslutsfattande samt att arbeta utanför ramarna på ett flexibelt vis.

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse Plats: Kista Lön: Enligt överenskommelse Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2817501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till