Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundreskontra! Är du en positiv och trygg problemlösare? jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundreskontra! Är du en positiv och trygg problemlösare? på Poolia

Kundreskontra! Är du en positiv och trygg problemlösare?

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Till vår kund, ett expansivt och nytänkande företag som verkar inom läkemedelsbranschen, söker vi nu dig som vill bli en del av ett glatt och framåt team som har sitt fokus på kundreskontra. Uppdraget är tänkt att starta i mitten av oktober och pågår i fem månader med goda möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
-Underhåll av en komplex kundreskontra
-Löpande avstämningar och uppföljningar mot bank och balanskonton
-Bistå redovisningsavdelningen vid månadsbokslut med periodiserigar, manuell fakturering samt andra uppgifter för att ta ett gemensamt ansvar för att reskontran är i fas inför bokslut.
-Vara den kommunikativa länken mellan ekonomiavdelningen och företagets kundtjänst


Vem är du?
För att trivas i den här rollen behöver du ha vana från stora ekonomiska flöden, komplext reskontraarbete och du bör också ha både intresse och god erfarenhet av olika system.

Som person är du en rakt igenom positiv person som kan se möjligheter när det kör ihop sig, är stresstålig och klarar av att det blir ett högt tryck ibland. Du är ansvarstagande, självgående och kan driva ditt eget arbete självständigt men trivs också bra att arbeta med andra i ett team.


Företaget ställer om till hybridarbetsplats och en del av arbetstiden kommer även framöver att kunna ske från hemmakontor om önskvärt, självklart efter introduktion och uppstart på plats.


Om verksamheten
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten av oktober och pågår i minst 5 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Poolia Finance. Vi är måna om att du som konsult hos oss skall trivas både ute på din arbetsplats samt som anställd av Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig även friskvårdsersättning, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter som anordnas av Poolia. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig ute på din arbetsplats så att du blir framgångsrik i ditt uppdrag.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60953