Jobbet Kundrådgivare till Swedbanks personalbank i Sundbyberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundrådgivare till Swedbanks personalbank i Sundbyberg publicerad av Swedbank AB

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi söker kundrådgivare till Swedbanks personalbank i Sundbyberg. Har du ett starkt intresse för såväl ekonomi som service och trivs i en rådgivande roll nära kund? Innehar du dessutom SwedSec-licens för bolån? Då är du troligen den vi söker!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. ansvarsområde.

Rollen innefattar:

  • Att ansvara för att möta alla personalkunder i hela landet samt anställda i dotterbolag och pensionärer (fd. anställda i Swedbank). 

  • Erbjuda finansiell rådgivning, se över kundens totala behov samt eventuellt guida kunden vidare när speciaistkompetens behövs. 

  • Du kommer att hantera hela privataffären samt genomföra affärsavslut som inkluderar AML / KYC. 

  • Höja kundnöjdheten för anställda samt öka kunskapen om bankens produkter och tjänster. arbetstider.

Heltid, kontorstider.
Start enligt överenskommelse med konsultuppdrag via Randstad 6 mån med chans till förlängning eller direktanställning av Swedbank 


kvalifikationer.

 Vi söker dig som är omtänksam, självständig och ansvarsfull. Du har alltid kunden i fokus och drivs av mötet med andra människor. Du är trygg i dig själv och vågar fatta beslut samt driva på och ta initiativ i olika ärenden. Du hjälper gärna dina kollegor och tycker om en öppen och ärlig kultur som månar om kvalitet.
 
 
Krav: 
  • Tidigare erfarenhet inom bolåneaffären
  • Inneha SwedSec-licens för bolån
  • Intresse för bank och finans
  • God dator- och systemvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Ansök senast 2020-09-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Josefin Berg josefin.berg@randstad.se 

Referens

201301312

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till