Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundrådgivare till Swedbank jobb i Piteå på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundrådgivare till Swedbank på Randstad AB

Kundrådgivare till Swedbank

Randstad AB Piteå, Norrbottens län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du en passion för kundservice och försäljning i världsklass samt älskar att prata i telefon? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu nya stjärnor som vill arbeta som kundrådgivare åt vår kund Swedbank i Piteå.

Du kommer tillhöra en affärsgrupp med ordinarie personal där ni gemensamt kommer arbeta för att nå gruppens mål. Det kommer ske individuell uppföljning på mål och effektivitet och detta är något du behöver motiveras av. Du är även en social och utåtriktad person som gillar att arbeta arbeta affärsmässigt genom att snabbt förstå kundens behov och hitta en passande lösning. Ni arbetar gemensamt i kontorslandskap för att tillsammans hjälpas åt att hålla fokus och vara tillgängliga för kunder.
 
Swedbank värdesätter utveckling hos sina anställda vilket ger dig som har rätt inställning mängder av karriärmöjligheter inför framtiden. Därför behöver du inte ha så mycket mer än erfarenhet av service i bagaget och ett brinnande intresse och driv för att vilja utvecklas! Resten ordnar sig med en gedigen introduktion och ett engagemang från dig som anställd. 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

På Swedbank välkomnas du till en arbetsplats som präglas av ett öppet klimat, stark sammanhållning och engagemang. I rollen garanteras du en ordentlig introduktion och utbildning och utöver det tillhandahåller Swedbank stora utvecklingsmöjligheter för dig som anställd.
 
Arbetsuppgifter
  • Ta emot inkommande samtal och mail från bankens privatkunder och ge dem förstklassig rådgivning och service.
  • Samarbeta med kollegor för att bibehålla en hög kundnöjdhet, utveckla din egen och teamets samlade kunskap.
  • Identifiera och utveckla kundernas ekonomi och hjälpa till att skapa mervärde för kunderna.


arbetstider.

Heltidstjänst och du kommer arbeta 38,75 timmar/vecka. Kundcentret har öppet mellan 07-20.30 alla dagar, förutom röda dagar. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har:
  • Tidigare erfarenhet från ett serviceyrke (som exempelvis kundtjänst, restaurang, försäljning eller butik)
  • Ett brinnande intresse för ekonomi/försäljning
  • Godkänd gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har du en gymnasieexamen med inriktning mot ekonomi och/eller har läst kurser inom ekonomi ser vi det som meriterande
För den här tjänsten söker vi dig som är drivs av arbeta affärsmässigt och vill skapa nöjda kunder och goda resultat! Du trivs bäst när du får möta kunder i vardagen, skapa förtroende och hitta flexibla lösningar. Vidare tror vi att du är engagerad i ditt arbete och har ett eget driv för att vilja fortsätta utvecklas. Ser du dig också som en social och utåtriktad person som drivs av service, försäljning och att överträffa uppsatta mål kommer du absolut trivas i denna roll och bli ett uppskattat tillskott hos Swedbank i Piteå.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Observera att kreditupplysning kommer göras på kandidater som blir aktuell för anställning. 

För information: Linn Näswall, [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361340