Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundrådgivare till E.ON i Norrköping jobb i Norrköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundrådgivare till E.ON i Norrköping på Uniflex

Kundrådgivare till E.ON i Norrköping

Uniflex Norrköping, Östergötlands län Heltid
Jobbeskrivning
Nu behöver vår kund E.ON i Norrköping förstärkning och söker dig som vill arbeta som kundrådgivare inom EKS Service & Networks med utbildningsstart så fort som möjligt! Som kundtjänstmedarbetare kommer du besvara samtal och ge service till företagskunder samt el-relaterade administrativa ärenden. Du kommer börja med en betald utbildning för att lära dig de grunder som krävs för tjänsten. Fokuset ligger inledningsvis på att hjälpa E.on's kunder med frågor gällande laddboxar. I denna tjänst ligger fokuset på teknisk support och därmed sker det ingen typ av försäljning i denna tjänst.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god datorvana och är intresserad av teknologi/elektronik i allmänhet. Som person är du social, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ och beslut. Även att det är naturligt för dig att handlingskraftigt fatta beslut samtidigt som du organiserar ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt. Krav för tjänsten: •Fullständig gymnasiekompetens. •Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. •Meriterande om du har erfarenhet av kundsupport/teknisk support sedan innan •Engagemang, helhetssyn, effektivitet samt viljan att ta eget ansvar är andra viktiga egenskaper. Övrig information Arbetet börjar med en kortare utbildning. Arbetstiderna är 07.45-16.30 Måndag till Fredag. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd hos oss på Uniflex. Urval och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Kundrådgivare till E.ON i Norrköping
Uniflex Norrköping Heltid
Kundrådgivare sökes till E.ON Sollefteå
Uniflex Sollefteå Heltidsanställd
Uniflex söker Montörer till uppdrag i Kungsör!
Uniflex Västerås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55179