Jobbet Kundrådgivare på heltid sökes till Bredband2 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundrådgivare på heltid sökes till Bredband2 publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du driven, engagerad och brinner för att hitta den bästa lösningen för dina kunder? Vill du arbeta lösningsorienterat på en social arbetsplats med många möjligheter i centrala Malmö? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Bredband2 växer för fullt och letar efter fler duktiga kundrådgivare till deras team i Malmö! Som kundrådgivare kommer du att arbeta med inkommande samtal där kunden ringer och behöver rådgivning kring sitt behov - din roll innebär att hitta bästa möjliga lösning. Du kommer även att arbeta med winback där du försöker få tillbaka kunder genom att klargöra behovet och därmed hitta en bra lösning så att kunden blir nöjd. Att jobba som kundrådgivare på Bredband2 innebär en säljande roll vilket förutsätter engagemang, målmedvetenhet och driv. Med rätt inställning kommer du långt!

Tjänsen är på heltid och arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag- fredag, 9-18. Du kommer arbeta på ett modernt kontor i centrala Malmö och ingå i ett team med härliga, drivna kollegor som gemensamt arbetar mot uppsatta mål. Bredband2 är ett ungt och dynamiskt företag där arbetsglädje, kvalité och utveckling ligger i fokus. I tjänsten finns det med andra ord goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna! Inledningsvis kommer du vara anställd som konsult hos Student Consulting under 6 månader och uthyrd till Bredband2, sedan finns goda möjligheter att bli övertagen av Bredband2. I rollen har du möjlighet att själv påverka lönen då du har en fast grundlön samt en provisionsdel.

Såhär berättar en av dina eventulla framtida kollegor om hur det är att arbeta på Bredband2:

'Det bästa med att jobba som säljare på Bredband2 är att du snabbt kommer in i gänget och har kollegor som mer än gärna hjälper till när det behövs, oavsett vad det gäller! Det finns möjligheter att lyckas och alla hejar på dig! Du erbjuds alla verktyg som behövs för att lyckas, oavsett om du arbetat med sälj tidigare eller inte. Behöver du extra stöttning med någonting så finns det bara ett stenkast ifrån! '
André Håkansson, säljagent på Bredband2 sedan december 2018

Detta söker vi:

* Dig som är målmedveten, driven och vill utvecklas inom service yrket
* Som är en teamplayer och alltid sprider positiv energi
* Som har tidigare erfarenhet inom försäljning, service eller administration

Låter den här tjänsten som nästa utmaning i din karriär? Sök då tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Vi ser framemot din ansökan

Sökord: Försäljning, innesäljare, B2C, Bredband2, kundtjänst, service

Sökord: kundtjänst, Bredband2, B2C, innesäljare, Försäljning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52813

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till