Jobbet Kundorienterad IT-tekniker sökes till expansivt företag i Mölndal har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundorienterad IT-tekniker sökes till expansivt företag i Mölndal publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Mölndal

Arbetsbeskrivning


Engagerad, relationsbyggare och nyfiken? Är det ord som beskriver dig i kombination med passion för IT? Då tror vi att den här tjänsten kan vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som nätverks-tekniker kommer du att jobba ute hos företagets kunder, främst inom Göteborgsområdet. Du kommer att arbeta med nätverksdesign och datordrift, arbetsuppgifterna är bland annat tekniska implementeringar inom nätverk och felsökning vid behov.
Då du är en av dem i företaget som har närmst kontakt med deras kunder ser vi gärna att du är en människokännare, att du är bekväm i rollen att fånga upp behov.

Om företaget
Vår kund är ett företag som levererar kompletta lösningar till företag och organisationer inom IT (så som drift, support och outsourcing), telefoni och print. De lever efter mottot ”When IT just works” som genomsyrar alla dess tjänster. Personalstyrkan jobbar med att få genuina och starka relationer med sina kunder och har ett mindset att alltid vara bättre än sin senaste framgång. Det är ett företag som förespråkar högt i tak och besluten som tas har man stor möjlighet att få påverka.

Din profil
Egenskaper vi ser att du besitter för att trivas i den här rollen är engagerad, strukturerad och orädd. Du behöver se lösningar istället för problem och våga testa dig fram till rätt resultat. Learning by doing är något företaget verkligen förespråkar.

Skallkrav
- Starka nätverkskunskaper (ex DNS, IP-Lan/Lawn, https)
- Svenska och Engelska i tal och skrift
- Arbetlivserfarenhet av IT-tekniker rollen i minst 3 år
- B-Körkort

Meriterande
- Erfarenhet av sälj

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Mölndal
Arbetstider: 8-17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

21735

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till