Jobbet Kundorienterad IT-support sökes till Semantix i Uppsala! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundorienterad IT-support sökes till Semantix i Uppsala! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en ödmjuk medarbetare som trivs i en bred och varierande roll? Har du tidigare erfarenhet inom support och besitter ett brinnande intresse för teknik? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Med en årlig omsättning på 1 miljard kronor är vår kund Semantix en ledande språkpartner för flerspråkiga tjänster som under 50 år gett människor och företag möjlighet att skina på alla språk. Från deras nordiska bas och med deras globala räckvidd kan de erbjuda ett partnerskap för alla flerspråkiga behov där de tillhandahåller översättning, tolkning och avancerade tekniska lösningar till deras kunder. De kombinerar deras expertkunskaper med språkteknologi för att hjälpa deras kunder att skina. Semantix är ett expansivt företag som strävar efter att växa organiskt och genom förvärv. På Semantix arbetar de utifrån en tydlig värderingsgrund där du som individ har goda möjligheter att utvecklas i din roll. De lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer om Semantix som arbetsgivare? Läs gärna mer på: www.semantix.com

För vår kunds räkning söker vi nu en IT-support till deras IT-avdelning bestående av fem medarbetare. Vi erbjuder dig en bred och varierande roll med mycket eget ansvar. IT-avdelningen ansvarar för all IT i bolaget. I denna roll kommer du att ha kontakt med alla delar av deras organisation, du får därmed stor insikt i deras verksamhet och många kontaktytor. Du blir del av ett bolag där IT är ett viktigt verktyg för den vidare utvecklingen av verksamheten. Då de har personal i både Sverige, Finland, Norge, Danmark och Kroatien förekommer en hel del engelska ärenden och det är av stort vikt att du är flytande i engelska språket.

Du kommer att ha två huvudsakliga arbetsuppgifter; systemadministration och support. Som systemadministratör kommer du att arbeta med alla deras interna system. Störst fokus kommer dock vara på supportrollen där du kommer att arbeta med såväl first line support som second line support. Om du brinner för att ge användare bästa tänkbara stöd och service kommer du att trivas hos Semantix; de lägger stor vikt vid att göra deras användare nöjda.

På Semantix möts du av ett mycket gott arbetsklimat och engagerade kollegor. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas pågå i cirka 3 månader via StudentConsulting. Uppdraget förväntas start upp så snart vi funnit rätt person. Du kommer att vara lokaliserad på deras kontor i Uppsala men på grund av rådande omständigheter sker en hel del av arbetet på distans. Har du några ytterligare funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Elin, ansvarig rekryterare på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter tidigare arbetslivserfarenhet inom en IT-support. Du behöver ha goda kunskaper inom Microsoftmiljöer då de bland annat arbetar med Exchange, AD, SQL Server och Hyper-V. Det är meriterande om du har kunskap inom databasadministration samt är bekant med Linux sedan tidigare. Som person trivs du i en kommunikativ roll då du förväntas leverera hög kvalitet på servicen inom supporten. Vidare ser vi gärna att du är ödmjuk, omhändertagande samt arbetar med kunden i fokus. Rollen kräver att du är flytande inom tal och skrift inom både svenska samt engelska.

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54721

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till