Jobbet Kundorienterad IT-konsult sökes till Formpipe! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundorienterad IT-konsult sökes till Formpipe! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter nya utmaningar och vill använda dig av dina kunskaper inom IT samtidigt som du arbetar kundorienterat? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som är tekniskt kunnig och vill jobba med att hjälpa kunder att få ut det mesta av system de valt att köpa in. I rollen kommer du att arbeta som Formpipes konsult där du jobbar kundfokuserat med att anpassa Formpipes egna system efter kunders önskemål.

Formpipe är ett programvarubolag inom ECM som erbjuder produkter åt större företag, myndigheter och organisationer. Deras olika programvaror fångar, strukturerar, effektiviserar och distribuerar informationsflöden och hjälper organisationer att ta kontroll över den ökade mängd information som uppstår i dagens samhälle. Deras produkter bidrar till ordning och reda i kunders informationsflöden vilket i sin tur skapar effektivitet och lönsamhet.

Som konsult arbetar du i en självständig roll där du brinner för att hjälpa Formpipes kunder att få ut det mesta av produkten de köpt. Du utgår från kontoret i Linköping men gör kontinuerliga kundbesök om detta behövs för att visa och anpassa de e-tjänster som kunderna använder sig av. Du ser nyttan i att hjälpa kunden och förstår vilka positiva effekter dina förslag på anpassningar får. Du jobbar för att kunden ska se fördelarna med det digitala genom att utbilda med hjälp av workshops, individuella möten och andra former av möten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill jobba i en social roll där du får möta kunder och som förstår och kan förklara nyttan av anpassningar och förbättringar av olika system. Vidare är det önskvärt att du har en eftergymnasial utbildning inom IT och har erfarenhet av att jobba med Microsofts serverplattformar, serveroperativsystem och applikationer. Vi vill gärna att du har kunskaper inom något/några av följande områden:

•Webbprogrammering och asp
•Asp.net
•Azure
•Microsoft SQL Server
•Process- och projektorienterat arbetssätt

Som person är du initiativtagande och får saker att hända samt kommunicerar klart och tydligt. Du har lätt för att förstå organisationers regler och strukturer och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Låter denna tjänst som något som passar dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men du som erbjuds tjänsten blir anställd direkt av Formpipe.

Om arbetsgivaren:

Formpipe har en stark värdegrund och jobbar aktivt för nöjda medarbetare som i sin tur förstår företagets kunder och ger dem den service som krävs för högsta möjliga kundnöjdhet. De brinner för att leverera med hög kvalitet och värderar engagemang och glädje på arbetsplatsen. De tror att detta är nyckelingredienserna för ett bra ekonomiskt resultat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49491

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till