Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundorienterad Bokonsulent jobb i Nyköping på B3 Personal

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundorienterad Bokonsulent på B3 Personal

Kundorienterad Bokonsulent

B3 Personal Nyköping, Södermanlands län Heltid


Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!

Vår kund i Nyköping är nu inne en spännande fas med att rusta en ny organisation så att de har dom bästa förutsättningarna att möta framtidens utmaningar. Just nu söker vi en vikarierande bokonsulent på uppdrag till och den 31/8-2022 med goda chanser till förlängning eller annat uppdrag. Du kommer anställas hos B3 Personal för att sedan arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten är en heltidsroll och arbetet sker dagtid mån-fre. Start snarast möjligt. 

I dina arbetsuppgifter ingår att hantera störningsärenden inkomna från hyresgäster, genomföra bointroduktioner för nya hyresgäster och motverka oriktiga hyresförhållanden. Du samverkar även med andra avdelningar på företaget t ex  vid om- och nybyggnation. Du rapporterar till chefen för kundcenter. I arbetet ingår även att tillsammans med medarbetare inom hela företaget initiera, genomföra och följa upp insatser som motverkar segregation och stärker sociala relationer inom och mellan bostadsområden.


Kvalifikationer

Vi tror att du är en stark kommunikatör och har förmågan att bemöta människor på deras villkor. Du är lösningsorienterad och har därför förmågan att anpassa lösning efter situation. Din samarbetsförmåga är god och du har ett strukturerat sätt att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper våga därför söka oavsett tidigare erfarenhet. 

Du har minst en utbildning på gymnasienivå. Din datorvana är god och du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt kan obehindrat kommunicera på engelska. Meriterande är språkkunskaper i somaliska, arabiska eller annat språk. 

B-kort är ett krav. 


Du erbjuds

- 100% tjänst
- Arbetstid 7-16
- Månadslön enligt Ö.K
- En härlig arbetsplats med toppen kollegor


Ansökan

Denna rekrytering sköts av B3 Personal i samarbete med kund, alla ansökningar hänvisas därav till B3 Personal. B3 Personal arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.

Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila [ Email address blocked ] . Observera att vi inte tar emot ansökningar eller CV:n via mail, endast frågor.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 411