Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundmottagare till ASSA ABLOY jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundmottagare till ASSA ABLOY på Framtiden

Kundmottagare till ASSA ABLOY

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid


Tycker du om att ha mycket kundkontakt och att leverera service med hög kvalitet? Är du en fena på administration och gillar att ta mycket eget ansvar? Då ska du läsa vidare!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som kundmottagare kommer du arbeta med kundservice, planering och administration. I din kommer kommer du att tar emot inkommande ärenden från kund, besvarar frågor gällande service, lägger serviceordrar samt övriga tillhörande adminstrativa uppgifter. Du kommer att ta emot inkommande ärenden och har daglig kontakt med kunder inom t.ex. produkt-, leverans-, prisfrågor och orderläggning. I ditt arbete kommer du vara förstaktperson vid inkommande samtal eller mejl från kund, du kommer lägga serviceordrar i affärssystem med grund i information från kund. Du kommer även säkerställa att det svar som lämnas överensstämmer med företagets policies och regler. Sist kommer du även arbeta med att kontinuerligt skapa och upprätthålla goda relationer med kunderna.

Arbetet kommer utföras på plats hos kund i Jönköping.

OM FÖRETAGET
ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan energibesparing, kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY Entrance Systems är en av fem divisioner inom ASSA ABLOY, världsledande inom lås- och dörrlösningar.

DIN PROFIL
Du är en relationsskapande person med god kommunikativ förmåga och har en hög känsla för god service. Du har en god förmåga att arbeta strukturerat med administration. Du har en förmåga att driva dig själv framåt och att vara självgående i din roll och ta eget ansvar. Du har även en god samarbetsförmåga då samarbetainternt och mot kund kan förekomma.

Kompetenskrav:
  • Mist 3-årig gymnasial utbildning
  • 1-2 års yrkeserfarenhet inom servicebranschen alt. likande roll/annat relevant område
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Goda data- och systemvana MS Office och olika ERP-system

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning:  Heltid

Välkommen med din ansökan redan idag, urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan vara tillsatt redan innan sista ansökningsdagen.

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000051675848