Jobbet Kundmottagare/receptionist - extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundmottagare/receptionist - extrajobb! publicerad av vikoperdinbil.se

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Är du en serviceinriktad person som trivs i en fartfylld miljö? Söker du ett extrajobb? Då kan den här rollen vara något för dig! Just nu söker nu en Kundmottagare till våra inköpsstationer i Högdalen och Solna, som vill vara med och utveckla ett nytt, snabbt växande och kreativt företag inom bilindustrin.

Din roll
I rollen som kundmottagare är du kundens första kontakt med oss ute på vår test- och inköpsstation. Du har det totala ansvaret för kundnöjdheten och den operativa driften ute på stationen. Detta innebär arbetsuppgifter som:

- Säkerställande att standarden och kundnöjdheten på stationen är hög.

- Administrativt ansvar inklusive avtalsskrivning.

- Att vara kontaktperson mellan stationen och huvudkontoret i Stockholm.

- Logistikansvarig för ingående och utgående fordon.

För att passa i denna roll är det viktigt att du är tillgänglig och kan jobba på våra inköpsstationer i Solna & Högdalen samt har möjlighet att arbeta framförallt under lördagar. 

Din kompetens
För att passa i den här rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet i en kundnära roll, gärna inom en serviceorganisation. Du är säker i ditt agerande gentemot kunder och har en god kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt. Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Som person är du trovärdig, engagerad och utåtriktad. Du har datavana och körkort B. Har du ett bilintresse är detta meriterande, men inte ett krav.

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi dig att vara med på en spännande och dynamisk resa på ett ungt företag med exponentiell tillväxt och internationell närvaro. Du får arbeta på ett företag med en unik affärsmodell som revolutionerar bilindustrin men också bilägares möjligheter till att sälja sina bilar enkelt och bekvämt. Du erbjuds en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbt växande internet- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan. 

Kontakt:
Anna J Kjellman
Junior HR Generalist & Junior Manager Talent Acquisition
073-5076416

kundmottagare, kundmottagning, kundtjänst, kundservice, receptionist, reception, bilar, bilintresse, inköp

Referens

9354

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till