Jobbet Kundmottagare på deltid sökes till Hertz Arlanda har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundmottagare på deltid sökes till Hertz Arlanda publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för service och vill jobba i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Är du även studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Hertz är en av världens största biluthyrningsfirmor och har en stor station på Arlanda där affärsresenärer och turister från både Sverige och utlandet hämtar och lämnar sina hyrbilar på väg till och från flygplatsen.

I rollen som kundmottagare arbetar du med att ta emot företagets kunder, rekommendera passande bilar och produkter samt boka in beställningarna i företagets affärssystem.

Kundkontakt sker såväl på svenska som på engelska, ett gott servicesinne och god engelska är därför ytterst viktigt. Då Hertz har många besökare, krävs det en god förmåga att arbeta under stressade situationer samt vara behjälplig för flera kunder samtidigt. Det här är en tjänst för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo i arbetet och samtidigt leverera med god kvalité.

Tjänsten beräknas att starta i april månad och är på deltid. Arbetstiderna är främst under dagtid men kan variera mellan stationens öppettider som är 06.00-24.00 under alla veckans dagar, därmed krävs det att du är flexibel. Detta är en bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund i Arlanda.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten kräver vi att du uppfyller följande kriterier:
- Studerar eller arbetar vid sidan av minst 50% och kan intyga detta
- Innehar B-körkort
- Talar svenska och engelska obehindrat
- Är serviceinriktad, utåtriktad och stresstålig
- Har erfarenhet från servicebranschen, gärna inom försäljning och/eller kundmottagande
- Är flexibel och kan ta dig till Arlanda oavsett tid på dygnet då passen kan börja tidiga mornar och pågå till sena kvällar.

Det är meriterande om du behärskar ytterligare språk eller har tidigare erfarenhet i motsvarande roll.

Är du den vi söker? Skicka då din ansökan redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52249

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till