Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundmottagare med truckkort till Spånga! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundmottagare med truckkort till Spånga! på StudentConsulting

Kundmottagare med truckkort till Spånga!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Nu söker vi en kundmottagare/gårdshanterare med truckkort på heltid till Kuusakoski Recycling i Spånga. Är du en snabblärd person som inte är rädd för att ta eget ansvar och initiativ så är detta rollen för dig, tveka inte att söka redan idag!

Information om uppdraget:

Kuusakoski Recycling är ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Kuusakoski arbetar långsiktigt för miljön och erbjuder hållbara lösningar för såväl kunder som för samhället i stort. I rollen som gårdshanterare kommer du jobba i ett mindre team med breda arbetsuppgifter. Du kommer framförallt bemöta och finnas behjälplig för företagets kunder och utöver detta även ta hand om gården, skrothantering, hantera prissättning och truckkörning.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd hos StudentConsulting och det finns goda möjligheter för ett långsiktigt samarbete hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start så fort vi hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är dagtid mån-tors 7-16 och fre 7-15.

Detta söker vi:

Som person söker vi dig som har enkelt att lära sig och visa framfötterna. Du ska även ha lätt för att prioritera och inte vara rädd för att hugga i. Vidare ska du även ha en god känsla för service. Det är meriterande om du har arbetat inom skrot-vård sedan tidigare och om du har tidigare kunskaper i olika datorsystem.

Krav:
-Truckkort
-God svenska och engelska i tal och skrift

Sökord: Skrothantering, Återvinning, Kundmottagare, Truckförare, Gårdshanterare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59600