Jobbet Kundmottagare inom bilbranschen sökes för kortare uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundmottagare inom bilbranschen sökes för kortare uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Det här är drömjobbet för dig som är bilintresserad och vill arbeta med personlig kundservice. Vi erbjuder dig en fot in på ett välkänt bilföretag.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en kundmottagare till ett företag inom bilbranschen. Uppdraget är på heltid, beräknas starta i mitten på mars och pågår i ca 7 veckor.

I rollen som kundmottagare är det din uppgift att sköta kontakten och försäljningen mot företagets kunder samt att stötta platschefen med administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består även av att:

- Svara på frågor rörande bilägande
- Försäljning av reservdelar, biltillbehör och medlemskap
- Ansvar för kassa och butik
- Stötta verkstaden med servicebokning och återlämning av kundbilar

Detta söker vi:

Kundkontakten sker främst över disk och till viss del via telefon och mejl. Därför är en hög kommunikativ förmåga och fingertoppskänsla för service av stor vikt. Du bör tala flytande svenska och engelska för att vara aktuell för denna tjänst. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som har en god social förmåga och lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du är energisk, plikttrogen och engagerad.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40826

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn003 - Stockholm).