Jobbet Kundkoordinatorer på deltid sökes till Ragn-Sells! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundkoordinatorer på deltid sökes till Ragn-Sells! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Att leverera högklassig kundservice är du grym på och att få möjlighet att arbeta inom miljöbranschen är något som lockar dig. I rollen som kundkoordinator på deltid hos Ragn-Sells får du möjligheten att kombinera detta. Arbetsplatsen präglas av energi, gott samarbete mellan kollegor och en positiv stämning. Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Academic Work söker nu tre kundkoordinatorer på deltid till Ragn-Sells. Som kundkoordinator är du vår kunds ansikte utåt och du kommer att arbeta deltid med start snarast möjligt. Du blir en viktig pusselbit i det vardagliga arbetet då du kommer att stötta upp ordinarie personal under arbetstoppar, vid sjukdom samt under sommaren.
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Tjänsten som kundkoordinator erbjuder dig ett meningsfullt arbete och du kommer att arbeta självständigt i ett team på cirka 35 kollegor. Ni sitter tillsammans i ett öppet kontorslandskap i centrala Örebro där ni peppar och motiverar varandra för att alla ska trivas och utföra ett bra jobb. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 07.00-16.00 alternativt 08.00-17.00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ragn-Sells önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ragn-Sells. Uppdraget kommer att vara på deltid och övergå till heltid under sommaren. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och på sikt specialisera sig inom ett speciellt område beroende på vilka som är just dina styrkor och vad som intresserar dig, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som kundkoordinator kommer du arbeta med att göra privat- samt företagskunder nöjda med telefon och dator som främsta arbetsredskap. Din främsta uppgift kommer vara att hantera inkommande ärenden på ett effektivt och kundfokuserat sätt samt säkerställa att företagets processer samt riktlinjer följs.

Du kommer till exempel att:

* Svara på frågor gällande till exempel fakturor, produkter, tjänster och priser
* Ta emot och registrera beställningar från kunder
* Vid enklare förfrågningar prissätta/ge offerter mot basprislista
* Ta emot och registrera reklamationer

För att du ska få chansen att utföra bästa möjliga arbete kommer du att erbjudas en utbildning i början av din anställning som pågår under ca 11,5 vecka.

* Är studerande på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier
* Har erfarenhet av service
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du :

* Har arbetat med kundtjänst tidigare
* Arbetat med telefonen som främsta arbetsverktyg och är van med att arbeta i olika affärssystem
* Har ett intresse för miljön

Som person har du en god känsla för service och levererar alltid ett gott bemötande gentemot kunder. Du har en positiv inställning och är lyhörd och engagerad för att lära dig mycket och utvecklas inom arbetet. Du arbetar även effektivt och strukturerat för att se till att få dina arbetsuppgifter utförda i tid. Vidare är du kommunikativ i tal och skrift, detta då du kommer att bemöta kunder både över telefon och mail. En lagom dos av stress är ingenting du drar dig för utan något som motiverar dig, du är en person som gillar när saker händer!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan
* Placering: Örebro
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ragn-Sells önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15019777-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till