Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundkoordinator / Säljare till Tibnor i Lanna jobb i Lanna på Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundkoordinator / Säljare till Tibnor i Lanna på Stegra Rekrytering AB

Kundkoordinator / Säljare till Tibnor i Lanna

Stegra Rekrytering AB Lanna, Örebro län Heltid

Vill du arbeta med merförsäljning i en koordinerande roll med kunden i fokus? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om Tibnor

Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål, metaller och bearbetningstjänster. De drivs av att göra skillnad för alla deras kunder.

Genom en unik lokal närvaro i Norden erbjuder Tibnor ett stort produktutbud och specialiserade bearbetningstjänster i kombination med expertis inom logistik, starka distributionsnätverk och moderna kundservicelösningar. Detta görs genom hög leveransprecision och korta ledtider, med tjänster som hjälper kunderna att förbättra sina materialflöden.

Tibnor har ca 1000 medarbetare i 7 länder och är ett dotterbolag till SSAB.

Om rollen

I rollen som kundkoordinator på Tibnor arbetar du framför allt i en koordinerande roll inom produktområdet rör. Du koordinerar affärer, bevakar leveranser, har tät kontakt med leverantörer och håller alltid hög service mot kund. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är administration kopplat till lagerhållning av artiklar och produktion samt att hantera offerter, orders och direktinköp.

Du fokuserar på att bygga och hålla god relation med dina kunder genom att agera som en rådgivande part. Du lyssnar och tar reda på kundens behov och genom att du alltid är uppdaterad på lagersaldo och produktsortimentet ger du rekommendationer och förslag på lösningar till dina kunder. Du arbetar tätt ihop med dina kollegor på fyra personer men ni har alla eget ansvar och arbetar självständigt med egna kunder.

Det här är tjänsten för dig som trivs med både rådgivande- och relationsbyggande försäljning. Här erbjuds du en vardag med mycket eget ansvar och stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation och utveckling.  

Din profil

Du kanske har arbetat med tjänsteförsäljning eller försäljning där du har paketerat skräddarsydda lösningar till kund. Eller så har du erfarenhet av en liknande koordinerande roll där du har hanterat ett komplext sortiment och har stor erfarenhet av kundkontakt.

Det viktigaste för oss är att du har ett enormt driv, stor vilja att lära sig och att du ser en långsiktig framtid på Tibnor. Personen vi söker kommer att få stöd och utveckling hela vägen. Om du är ny i branschen kommer du att få gå en skräddarsydd utbildning hos Tibnor där du får den kunskap du behöver för att lyckas i rollen.

Krav för tjänsten

Tidigare yrkeserfarenhet inom kundanpassad försäljning

Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande

Erfarenhet av tjänsteförsäljning eller försäljning där du har arbetat med skräddarsydda paketeringar/erbjudanden

Branscherfarenhet inom exempelvis rör-, tillverkning eller distribution eller relevant område för tjänsten

Kunskap inom SAP

Engelska i tal och skrift

Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Lanna

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [ Link removed ] .

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: stegra105