Jobbet Kundkoordinator / Innesäljare / Industri har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundkoordinator / Innesäljare / Industri publicerad av Bravura

Full-Time
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta i en kundnära och koordinerande roll? Nu finns möjlighet att ingå i en spännande organisation med utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du från kontoret och spelar en viktig roll för att stärka och utveckla affärsrelationerna gentemot företagskunder med mail och telefon som främsta redskap. Ditt jobb är först och främst kundhantering med allt vad gäller försäljning, serviceärenden och reklamationer. Detta gäller främst befintliga kunder men kan även förekomma kontakt med nya. Du tar också emot inkommande beställningar och lägger in orders i system. Vidare kommer du förbereda offerter, leveransbevaka och vårda kundrelationer genom ett stort eget ansvar där du arbetar i nära kontakt med marknads- och projektavdelning samt produktspecialister. Du ansvarar för hela processen vilket är från första kontakt med kund, offertarbete till leverans. På företaget värderas alla lika högt och du spelar en viktig roll i relationen med kunderna. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och du ges utrymme för att påverka din egen arbetsprestation.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom industri, natur eller teknik • Du har erfarenhet från kundnära relationer, gärna inom verksamhetsindistrin • Intresse och/eller erfarenhet av service och affärer är meriterande • Erfarenhet inom SAP är meriterande • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska • B-körkort I rollen som kundkoordinator behöver du ha enkelt för att skapa kontakter, förtroende och kan sätta dig in i affären. Du knyter kontakter med kunder via telefon och mail där ditt arbete präglas av frihet under ansvar. På företaget uppskattas det att du vill utvecklas och att du självständigt driver ditt arbete framåt samt prioriterar då trycket är högt. Du kommer att ingå i ett team där ni arebtar tillsammans och du uppskattar samarbete.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Sundsvall Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Kundkoordinator / Innesäljare / Industri Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Kundkoordinator / Innesäljare / Industri eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Innesäljare, kundkoordinator, Sundsvall, sälj, försäljare, B2B, industri

Referens

2867701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till