Jobbet Kundkommunikatör som vill jobba deltid till Willhem! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundkommunikatör som vill jobba deltid till Willhem! publicerad av Academic Work

Part-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu har du chansen att bli en del av ett ungt och snabbt växande fastighetsbolag där fokus ligger på kundservice och trygghet i boendemiljön. Tillsammans med dina kollegor skapar ni en förstklassig kundsupport som Willhems kunder känner sig trygga att vända sig till. Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. De äger och förvaltar ca 26 000 hyreslägenheter och finns på 13 orter, bland annat Borås, Eskilstuna och Göteborg. De är en av de största aktörerna på den privata bostadsmarknaden och som Kundkommunikatör kommer du få arbeta på deras huvudkontor på Vasagatan 45.

Nu söker de tre stycken Kundkommunikatörer på deltid med möjlighet till heltidsjobb över sommarna. En av rollerna kommer att vara 50 % på fasta tider alla vardagar från 10.00-14.00. Arbetstiderna för de andra två rollerna kommer att fördelas på 1-2 vardagar i veckan från 7.15-16.00 med störst behov vid månadsskiften.

Du erbjuds

En grundlig utbildning och insikt om bostadsförvaltning, en framtidsbransch med många olika utvecklingsmöjligheter. Du får även möjlighet till extrajobb över jul samt ett säkrat sommarjobb. Det är viktigt för Willhem att även timanställda känner att de är en del av gruppen och man är därför inkluderad och medbjuden på kundsupportens gruppaktiviteter.

Arbetsuppgifter
Som kundkommunikatör kommer du att arbeta i Willhems centrala kundsupport i Göteborg. Du kommer att vara länken mellan deras kunder och deras områdeskontor som är utspridda på 13 olika orter. Arbetsuppgifterna består i att på ett professionellt och trevligt sätt hantera frågor från kunder via telefon. Frågorna kan röra allt ifrån skadeanmälan på ett trasigt kylskåp till frågor om betalning. En del frågor kan du svara på direkt och i andra fall tar du emot information, upprättar ett ärende och skickar det till våra områdeskontor som tar över och hjälper kunden vidare på plats.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är studerande på eftergymnasial utbildning med minst 1 år kvar av dina studier eller har annan deltidssysselsättning som tidsmässigt inte krockar med den här tjänsten.
• Avklarad gymnasieutbildning.
• Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Har god datorvana.
• Har tidigare erfarenhet av serviceyrke.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundtjänst med goda resultat.

Som person

Talar du tydligt och välformulerat samt anpassar ditt budskap till mottagaren. Du agerar tillmötesgående i ditt bemötande gentemot andra och har förmåga att kunna utläsa kunders behov samt uppvisar en vilja att hjälpa andra. Du är mån om att upprätthålla ett gott samarbete med kollegorna på våra orter genom ärenden med hög kvalitet. Du är trygg i dig själv och har en självinsikt som gör att du har förmågan att möta och hjälpa olika typer av människor

Övrig information

• Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
• Omfattning: Deltidstjänst.
• Placering: Göteborg, Vasagatan 45.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Willhems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. De äger och förvaltar cirka 25 500 hyreslägenheter och finns på tretton orter. Willhem har cirka 250 anställda och huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar de ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Referens

15045761-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till