Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundchef till ALLIANCE+ jobb i Linköping på Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundchef till ALLIANCE+ på Needo Recruitment

Kundchef till ALLIANCE+

Needo Recruitment Linköping, Östergötlands län Heltid

Om ALLIANCE+

ALLIANCE+ är en av de ledande serviceleverantörerna av Facitility Management-lösningar i Skandinavien. Koncernens huvudkontor finns i Köpenhamn och har utöver det flertalet lokala kontor i Danmark, Norge och Sverige. ALLIANCE+ svenska huvudkontor är beläget i Solna norr om Stockholm.

ALLIANCE+ har fler än 3 000 utbildade, dedikerade och passionerade medarbetare i Skandinavien.

ALLIANCE+ syfte är att tillhandahålla "Servicelösningar för och av människor som bryr sig". ALLIANCE+ samarbetar med kunder som bryr sig om kvalitet och vill skapa den bästa arbetsmiljön för sina anställda. Företagets kunder inkluderar några av de största företagen i Norden samt medelstora privata företag, hotellkedjor, butiker och myndigheter inom den offentliga sektorn.

ALLIANCE+ är ett innovativt och ambitiöst företag som just nu befinner sig i på en tillväxtresa. Företaget behöver därför förstärkning och söker nu en erfaren Kundchef till Linköping.

Din roll som Kundchef

Som Kundchef har du ett omväxlande och utmanande jobb. Du kommer ha personal- och arbetsmiljöansvar för en personalgrupp som utför serviceleveranser inom huvudsakligen lokalvård till kunder i Östergötlands län samt Nyköping. Kundportföljen är bred och innefattar kontor, butiker, industri, skolor, förskolor och myndigheter.

Du utgår från kontoret i Linköping. I rollen ingår du i segmentets ledningsgrupp med möjlighet att påverka och driva utvecklingen av verksamheten och företagets tjänsteutbud. Ditt främsta ansvar är att säkerställa kvalitéten på tjänsterna som ALLIANCE+ levererar till sina kunder liksom att dina medarbetare har rätt förutsättningar för att lyckas med detta.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Hantera personal inom huvudsak lokalvårdstjänster och ha verksamhetsansvar, där rekrytering, anställning, introduktion, utveckling, avveckling och bemanningsplanering ingår som en naturlig del. Andra FM-tjänster kan komma på sikt.
 • Leda och planera verksamheten i syfte att säkra hög kundnöjdhet och lönsamhet i kontrakten
 • Kontakter med kunder och säkerställa leverans enligt avtal
 • Uppstart av nya affärer samt merförsäljning till befintliga kunder för att bredda samarbetet och affären
 • Sköta budgetarbete med eget resultatansvar
 • Utföra kvalitetskontroller
 • Utföra skyddsronder inklusive riskbedömningar och åtgärder
 • Genomföra fackliga förhandlingar

Dina kvalifikationer

 • Mycket goda kunskaper inom lokalvårds- och FM-branschen
 • Erfarenhet av att arbeta med lokalvård utifrån ett entreprenad- och serviceperspektiv
 • Erfarenhet av att verka i en ledande befattning med underställda medarbetare och gärna även teamledare alternativt dokumenterad ledarutbildning samt påvisat goda ledaregenskaper
 • Erfarenhet av budget- och kostnadsuppföljning, samt avtalskontroller
 • God datorvana, kunskap Navision och Quinyx (meriterande)
 • Mycket goda kunskaper i det svenska språket samt grundläggande kunskaper inom engelska
 • B-Körkort

För att passa för rollen är du serviceinriktad, innovativ, empatisk och framåtlutad. Du trivs bäst i ett högt tempo och är plikttroget fokuserad på kundens önskemål och på hur ALLIANCE+ kan bidra till ett ökat värde för kunden. Eftersom du arbetar väldigt brett, såväl operativt som strategiskt, är du prestigelös och flexibel med förmågan att prioritera. Därtill tar du ansvar för helheten, arbetar strukturerat och säkerställer alltid att verksamheten följer riktlinjerna.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Rekryteringsprocess: Då vi går mot semestertider kommer urvalet att ske i början av augusti.

I kundportföljen ingår säkerhetsskyddad upphandling med en kund varpå säkerhetsprövning med registerkontroll kommer genomföras enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) innan beslut om anställning fattas.

Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste ALLIANCE+ som arbetsgivare kunna påvisa sina medarbetares rättighet att arbeta och vistas inom EU. Vid en anställning på ALLIANCE+ måste du därför kunna bevisa din rätt att arbeta inom EU genom att uppvisa ditt medborgarskap (exempelvis pass eller nationellt ID). Är du medborgare utanför EU/EES måste du även kunna uppvisa ditt arbetstillstånd.

Låter rollen som Kundchef till ALLIANCE+ intressant? Urvalet sker löpande under augusti, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66145