Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundansvariga bolån till Söderberg & Partners Bolån! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundansvariga bolån till Söderberg & Partners Bolån! på Academic Work

Kundansvariga bolån till Söderberg & Partners Bolån!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Söker du en väg att utvecklas inom bank, finans och bolån? Nu erbjuds en unik möjlighet att lära dig bolåneprocessen från grunden och delta i att bygga upp en ny bolåneverksamhet. Söderberg & Partners Bolån är ett dynamiskt tillväxtbolag som tillsammans med flera starka varumärken vill utmana den svenska bolånemarknaden genom ett mer kundorienterat och serviceinriktat arbetssätt med målsättning att erbjuda marknadens bästa bolånetjänst. Nu söker vi kundansvariga inom bolån som vill vara med och bygga något helt unikt från början!


Om tjänsten
Söderberg & Partners har tillsammans med Erik Olsson Fastighetsförmedling etablerat en kreditförmedlingsverksamhet inom bolån genom ett gemensamt ägt bostadskreditinstitut - Söderberg & Partners Bolån. Verksamheten slog upp portarna under sommaren 2020 och har sedan dess haft en stor framgång. Med hjälp av modern teknik, ett attraktivt kunderbjudande och tack vare engagerade och drivna medarbetare fortsätter de växa och söker nu kundansvariga som kommer vägleda kunderna genom hela bolåneprocessen.

Du kommer att tillhöra ett team om cirka 13 kundansvariga och tillsammans kommer ni spela en viktig roll i att skapa en positiv kundupplevelse. Uppdraget är att erbjuda och tillhandahålla konkurrenskraftiga bolån till Söderberg & Partners och Erik Olsson Fastighetsförmedlings kunder genom nära samarbete med respektive organisation. Som en stor del av ett litet bolag kommer ditt arbete verkligen vara betydelsefullt och du får stora möjligheter till att vara med och påverka såväl verksamheten som bolånebranschen.

Du erbjuds

* En öppen och varm arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hjälpsamma och engagerade medarbetare
* Hos Söderberg & Partners Bolån tillämpas ett inkluderande ledarskap där delaktighet, forum för nytänkande idéer och egna initiativ anses vara nyckelfaktorer för medarbetarnas utveckling, engagemang och bolagets tillväxt
* En gedigen introduktion till arbetet i form av utbildning inom bolåneregelverk, produktegenskaper och försäljning, samt SwedSecs bolånelicensiering
* En trygg anställning hos en arbetsgivare med stabil ägarstruktur och med goda anställningsvillkor i form av bra lönesättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukvårdsförsäkring samt fem veckor semester

Arbetsuppgifter

* Prata med potentiella kunder och lägga upp samt hantera bolåneansökningar samt erbjuda dem din personliga service genom hela bolåneprocessen
* Göra kundanalyser utifrån kreditgivarens rutiner och regler samt förbereda kreditbeslut utifrån dessa
* Arbeta mot uppsatta mål inom ärendekvalitet, aktivitet och försäljning

Vi söker dig som

* Har erfarenhet av en roll där kundkontakt, försäljning och service varit centralt
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift

Det är meriterande om du:
* Har erfarenhet inom bank-, finans- eller försäkringsbranschen
* Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
* Har SwedSec-licens för bolån

I denna process kommer vi dock att värdera driv, entusiasm och personliga egenskaper allra högst!

Som person är du:
* Ansvarstagande
* Serviceinriktad
* Flexibel
* Har en god samarbetsförmåga

ÖVRIG INFORMATION

* Anställningsstart: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders inledande provanställning
* Placering: Stureplan 8
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Söderberg & Partners Bolån och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Söderberg & Partners Bolån etablerade sin verksamhet under 2020 och ägs av Söderberg & Partners samt Erik Olsson Fastighetsförmedling och är ett bostadskreditinstitut som samarbetar med kreditgivare på svenska bolånemarknaden avseende förmedling av bolån. Söderberg & Partners Bolån har bland annat etablerat ett förmedlingssamarbete med Skandiabanken som erbjuder bolån med några av marknadens lägsta räntor. Söderberg & Partners Bolåns målsättning är att utmana storbankerna genom att kombinera modern IT-miljö med ett kundorienterat arbetssätt och bra produktvillkor.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059973-SE