Jobbet Kundansvarig till StudentConsulting i Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundansvarig till StudentConsulting i Borås! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borås
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting i Borås växer och nu letar vi efter vår nya kundansvarig. Gillar du kundrelationer, konsultkontakt och är sugen på att arbeta på ett dynamiskt bolag? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut.

Som kundansvarig hos oss har du bland annat ansvar för:
• resultat för dina uppdrag och rapportering till din affärschef
• daglig kontakt med de konsulter som jobbar för dig
• uppföljning, personalplanering och rekrytering m.m.
• merförsäljning och nyförsäljning

Tjänsten är på heltid och tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid, mån-fred 08.00-17.00.

Detta söker vi:

- Du trivs med att ständigt möta nya människor, nya situationer och har välutvecklande färdigheter för att lätt skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter.
- Du har en akademisk examen inom inom exempelvis personal, ekonomi eller likvärdig utbildning.
- Du har 1-2 års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
- Det är meriterande med ekonomi- och/eller säljkunskaper, gärna inom bemanningsbranschen.

Vi ser gärna att du är en framåt och driftig person som brinner för tillväxt och utveckling. Du är ambitiös, en duktig problemlösare och framförallt målinriktad. Du kommer själv att planera och styra din tid och dina aktiviteter så det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter

Du har en god förmåga att prioritera då arbetstempot är högt och marknaden är i ständig rörelse. Tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning och ledarskap är meriterande, Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom resor till och från kunder samt till dina konsulter görs dagligen så är B körkort ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43109

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till