Jobbet Kundansvarig säljare inom IT-sektorn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundansvarig säljare inom IT-sektorn publicerad av Framtiden

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du en relationsbyggande säljare med intresse för IT? Vill du ha ett omväxlande jobb i ett företag med stor potential? Då har vi jobbet för dig! Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter
Din främsta uppgift kommer vara att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer. Utöver detta så är du den som driver företaget framåt i en projektledande roll från ax till limpa. Tjänsten innefattar bland annat: - Skapa nya kundrelationer - Proaktivt utveckla nya affärsmöjligheter - Projektledning och uppföljning av processer - Rapportering - Operationellt konsultansvar

Om företaget
MT3 grundades i Sverige 2012 och har sedan dess städigt siktat på hög kvalité och konstnadseffektiv mjukvaruutveckling för att utveckla kundens projekt på bästa sätt. Företagets högkvalificerade ingenjörer och kvalitetssäkra processer med bred internationell kompetens gör det möjligt för företaget att uppnå sina förväntningar mot kunden.

Din profil
Vi söker dig med rätt inställning och ledaregenskaper. Du ska ha ett stort intresse för IT och brinna för att driva projekt framåt. Som person är du självgående och trygg med att ta ansvar. Du är hungrig på nya utmaningar och drivs av att föra företaget framåt. Skallkrav: -Svenska i tal och skrift -Engelska i tal och skrift -B-körkort -Relevant utbildning eller erfarenhet inom IT/Projektledning Meriterande: -Relevant ingenjörsbakgrund -Erfarenhet inom projektledning/Försäljning

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Placeringsort: Jönköping Arbetstider: 08:00-17:00 Lön: Fast lön

Referens

19949

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till