Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Kundansvarig säljare inom bank och finans till Amendo Stockholm job in Stockholm at Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Kundansvarig säljare inom bank och finans till Amendo Stockholm på Amendo Bemanning

Kundansvarig säljare inom bank och finans till Amendo Stockholm

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsbeskrivning
Rollen som kundansvarig säljare är tjänsten för dig som älskar försäljning och att hjälpa både dig själv och andra till framgång. Du ingår i försäljningsteamet och arbetar nära Amendos alla medarbetare inom bank och finans. I rollen ansvarar du för att bedriva ett framåtlutat försäljningsarbete med målsättning att ta Amendo till nästa nivå - och visionen att utveckla världen med kompetens.

Du förväntas identifiera och aktivt bearbeta såväl befintliga som nya potentiella kunder och kontakter genom en planerad och strukturerad kartläggning och sondering av finansmarknaden. Ditt genomförande kännetecknas av hög aktivitet och hög energi. För att lyckas utvecklar och underhåller du ditt professionella och affärsmässiga nätverk med både kunder, konsulter och kandidater löpande. Du håller dig uppdaterad kring vad som händer på finansmarknaden, i vår nisch och hos våra kunder - med fokus på var du bör vara och varför.

Det vi vill att du ser framför dig och attraheras av är en arbetsvecka fylld av kundkontakter. I arbetet ingår mycket kartläggning och identifiering av befintliga och nya spännande bolag och kunder. Du behöver själv dedikera tid när du tar kontakt, bokar och genomför möten. Hela tiden med vår affär och din framgång i fokus. Vidare tycker du om att coacha och peppa dina kollegor i koncernen kring försäljning och kunder.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker givetvis dig som älskar försäljning och som har ett framgångsrikt track- record. Du har en stark egen drivkraft att motivera dig själv och du tar ditt ansvar för att nå eller överträffa uppställda mål. Du är en vinnarskalle som är envis och orädd! Du är affärsmässig, nyfiken och tror på din egen förmåga att lyckas - även när det blåser motvind. Det är viktigt att du har en naturlig fallenhet och intresse för att räkna på dina affärer samt förstår värdet av dina egna insatser och uppföljning av befintliga affärsrelationer.

Kanske arbetar du idag som säljare inom rekryterings- och bemanningsbranschen och lockas av att komma till ett nischat framgångsrikt bolag. Alternativt ser vi att du har arbetat med dokumenterad framgångsrik försäljning. Du har akademisk utbildning och behärskar engelska i både tal och skrift.

På kontoret i Stockholm får du 30 engagerade, ambitiösa och professionella kollegor med stor drivkraft! I dagsläget sker såklart det mesta arbetet på distans men inom kort hoppas vi alla vara tillbaka på kontoret. På Amendo gillar vi människor, nöjda kunder, affärer, spontana skratt, nya idéer, att umgås, träna, hållbarhet, jämlikhet, måndagar och fredagar och allt däremellan. Du får gärna tycka om andra saker (och med fördel dra med oss andra) men det är en förutsättning att du delar vår värdegrund som fokuserar på respekt och affärsmässighet.

Om Amendo
Vi är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Det har vi gjort i över 20 år och vågar påstå att det gör oss till experter.

Tack vare ett fantastiskt team och stark drivkraft har vi vuxit och blivit ledande inom vår nisch. Trots det sitter entreprenörsandan kvar i allt vi gör - vi har korta beslutsvägar, ett prestigelöst klimat och väldigt roligt på jobbet. Vi hjälps åt att leverera hög kvalitet till våra kunder och kandidater och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi har en öppen och hjärtlig stämning med stor dos affärsmässighet. Vi vill vara en arbetsplats där alla ska ha möjlighet att synas, prestera och trivas - och för att göra det vet vi att det är viktigt att ha roligt under tiden.

Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på [ Link removed ] !  

Frågor och kontakt
Vi vill gärna att du ska komma och jobba hos oss! Sök tjänsten så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Välkommen också att höra av dig till Robert Messinger försäljningschef Sverige, på 072-221 95 07 eller mail [ Link removed ] .

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. 

 

Rekommenderade jobb

Kundansvarig säljare inom bank och finans till Amendo Stockholm
Amendo Bemanning Stockholm Heltid
Devops Engineer till ICA Gruppen, Cross Functional Services
ICA Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Backend-utvecklare som vill digitalisera ICA Sveriges butiker
ICA Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1187185-246307