Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundansvarig säljare / Säljare jobb i Jönköping på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundansvarig säljare / Säljare på Bravura

Kundansvarig säljare / Säljare

Bravura Jönköping, Jönköpings län Heltid

Är du en målinriktad säljare som motiveras av att arbeta nära affären samt att bygga långsiktiga relationer med dina kunder? Vill du vara med och bidra till att utveckla digital utbildning som bidrar till inspiration och upptäckarglädje hos barn och ungdomar? Hos NE erbjuds du en spännande roll på ett företag som präglas av nyfikenhet och framåtanda.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NE.

Om företaget

Nationalencyklopedin (NE) är ett tillväxtföretag som strävar efter att utveckla den bästa tjänsten för lärande på en global marknad samt förenkla vardagen för de som utbildar vår nästa generation. Det svenska kunskapsföretaget utvecklar och erbjuder webbaserade kunskapstjänster. Bland NE:s kunder finns majoriteten av Sveriges skolor och universitet samt bibliotek, företag, myndigheter och privatpersoner. NE har som mål att förändra branschen och vill göra det med pålitligt innehåll samt teknik som inspirerar och skapar resultat för deras användare. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundansvarig säljare representerar du NE gentemot kunder, främst grund- och gymnasieskolor samt kommuner. Rollen som säljare är en självständig roll där du själv planerar din arbetsdag och ansvarar för hela säljcykeln. Du arbetar med uppsökande försäljning där du ansvarar för prospektering, bokning av möten och kontakt med intressanta roller så som förvaltningsledare, rektorer och lärare. Du ansvarar för nykundsbearbetning av potentiella beställare samt befintliga kunder i södra Sverige. Stor vikt läggs vid din förmåga att bygga långsiktiga relationer med lärare, rektorer och kontaktpersoner på kommuner. Du läser kontinuerligt av och analyserar vem som fattar besluten och kan väga in kvaliteten och kundvärde i leveranserna. Du informerar om och rekommenderar NE’s produkter och tjänster. Slutligen ansvarar du för din egen budget och avtalsförfrågningar på läromedel.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning är meriterande
• Meriterande med erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon/kundbesök
• Erfarenhet av arbete som lärare eller liknande roll inom skolvärlden är meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Du som söker har en stark tävlingsinstinkt där du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Din drivkraft ligger i möjligheten att utvecklas där du trivs med att arbeta nära affären. Vidare tar du egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder och bygger på ett genomtänkt sätt relationer. Du är nyfiken på NE:s produkter och strävar efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt. I rollen som säljare arbetar du strukturerat och är mån om att arbeta tills resultat är uppnådda.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Jönköping
Lön: Grundlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3589201