Jobbet Säkerhetstekniker till Passera i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säkerhetstekniker till Passera i Jönköping publicerad av Poolia

Full-Time
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passéra handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter – alltid med din trygghet i främsta rummet. Nu växer Passéra i Jönköping och vill bli fler! Därför söker vi ytterligare en Säkerhetstekniker till vårt kompetenta och härliga team. Kanske är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Säkerhetstekniker kommer du bli en del av serviceteamet och ansvara för löpande underhåll av olika säkerhetssystem såsom inbrottslarm, TV-övervakningssystem och passersystem ute hos nya och befintliga kunder. Du kommer driftsätta, programmera, integrera och analysera säkerhetssystemen ute hos kund. Vidare ansvarar du för att dina kunder får bästa möjliga service. Du utför allt från behovsanalys till support och merförsäljning. Du kommer även utbilda användarna av säkerhetssystemen vilket ställer krav på goda kunskaper om lagar och föreskrifter inom området. Tjänsten är en tillsvidareanställning vilket innebär att du blir fast anställd hos Passéra.

Vem är du?
Vi söker dig med flertalet års erfarenhet i branschen som säkerhetstekniker och vill bli en del av Jönköpings trevligaste serviceteam. För att passa i rollen ser vi att du är engagerad, självgående och brinner för tekniken. Du har ett nyfiket förhållningssätt, är handlingskraftig och ser lösningar där andra ser hinder. Då arbetet utförs till stor del ute hos kund ställs krav på att du känner dig trygg i kundmötet samt efterföljande dialog. För dig är det viktigt att alltid sträva efter att ge kunden bästa möjliga service. Arbetet ställer även krav på struktur, noggrannhet samt mycket goda kunskaper i svenska språket. Vidare krävs B-körkort.

Om verksamheten
Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter i Jönköping och i södra Sverige. I Jönköping finns idag 33 engagerade Passéra-kollegor, vi hoppas du blir nummer 34!

Referens

57517

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till