Jobbet Kundansvarig Rekryterare sökes till kontoret i Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundansvarig Rekryterare sökes till kontoret i Örebro publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt dina rekryteringsuppdrag? Strukturerad, ansvarstagande och har ett stort intresse för rekrytering och kundbearbetning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting Örebro är en växande enhet med fokus mot rekrytering och bemanning, inom Ekonomi, HR, Kundtjänst/administration, IT/teknik, Lager/Logistik. På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift. Vi söker nu en Kundansvarig rekryterare på heltid till vårt kontor i Örebro som är en fena på att hitta den rätta kandidaten för att kunna matcha kundens behov. Du ska vara kreativ och snabb på att skapa kandidatnätverk och brinner för att ständigt vara på jakt efter kundens drömkandidat. Du ska känna dig bekväm i att den ena dagen inte är den andra lik. Vid kontakten med kunder är du en social kameleont som är snabb på att fånga upp kundens behov och är orädd vid förhandling.

Vi ser gärna att du kommer med egna idéer och bidrar till enhetens utvecklingen framåt. Administrativa uppgifter förekommer rörande kandidat och konsult. Detta är rollen för dig som trivs att arbeta i ett team, nära andra kundansvariga och enhetens affärschef. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8-17.

I rollen som Kundansvarig Rekryterare arbetar du bland annat med:
- Kandidatinflödet
- Planera och genomföra event och presentationer kopplade till kandidatinflödet
- Delta på mässor
- Sköter annonsutformning, urval, intervju, referenstagning och test.
- Arbetar med research genom vår egen databas eller exempelvis Monster och Linkedin.
- Kundbearbetning
- Kundbesök
- Uppföljning

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

- Har avslutad högskoleutbildning inom Personalvetenskap/Ekonomi/Försäljning eller motsvarig erfarenhet som anses likvärdig.
- Är utåtriktad, orädd och tycker om att ha många bollar i luften
- Du tycker om att jobba med varierade arbetsuppgifter
- Du är ansvarstagande och fullföljer alltid dina åtaganden
- Har B-körkort

Mycket meriterande är om du har arbetslivserfarenhet från olika branscher då vi jobbar mot många olika kunder och segment. Du ska vara proaktiv och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi kan erbjuda dig ett kontor med bra arbetskollegor i en skön miljö. Vi har kontor i centrala Örebro.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42914

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Teknik - och Underhållschef Finspång Ny Position
Mekaniker inom hydraulik Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
BYGGLEDARE SÖKES TILL NETEL Örebro Academic Work
Truckförare Eskilstuna Lernia
Personlig assistent till kvinna Finspång Assistansbolaget i Sverige AB
Personlig Assistent Örebro Assistansbolaget i Sverige AB
Kökschef till Måltidsenheten Örebro Örebro Kommun
Lärare till Hovstaskolan 1-3 Örebro Örebro Kommun
Undersköterska till Karslundsgården Örebro Örebro Kommun
Kurator till ungdomsboendet Örebro Örebro Kommun
Ordermottagare Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
Quality Process Professional Finspång Poolia
Truckförare/lagerarbetare Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
Elevassistent till Norrbyskolan Örebro Örebro Kommun
Truckförare sommarjobb Katrineholm Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till