Jobbet Kundansvarig redovisningskonsult till Aspia, Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundansvarig redovisningskonsult till Aspia, Västerås publicerad av Aspia

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.

Aspia växer och vår ambition är att fortsätta hjälpa kunder med redovisnings-och rådgivningstjänster i världsklass. Därför söker vi nu en Kundansvarig redovisningskonsult till vårt nybyggda kontor i Västerås. Start sker under januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Som Kundansvarig redovisningskonsult hos Aspia har du en mycket central roll i vår framtida tillväxt och för hur vårt kontor utvecklas.

Arbetsuppgifterna består bland annat i att:


• leda och utveckla befintliga affärer och bygga relationer med nya kunder


• kvalitetssäkra bokslut, årsredovisning, deklarationer.


• redovisningsrådgivning


• coacha och handleda dina kollegor


• hålla dig ajour med branschens utveckling

Om dig

Vi söker dig som har god vana av redovisningsarbete i en rådgivande roll men kanske önskar att vara ute hos kunder i större omfattning samt har ett stort intresse för ledarskap.

I rollen är det viktigt att du har intresse för och förstår affären samt har en god förmåga att bygga förtroende. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande arbete, tar initiativ och har stort engagemang.

Vi växer och tror att du är en person som drivs av tillväxt och att skapa resultat.

Viktiga egenskaper hos dig är förmåga att stötta och se medarbetare, trygg, stabil och med en bra kombination mellan lugn och energi. Du är engagerad och kommer att leda, bemanna och driva våra kunduppdrag. Arbetet sker i team och innebär varierande grad av handledning.

Om kontoret

På kontoret är vi ett härligt gäng där vi arbetar vi nära varandra och tror på en kultur med stöttning och sammanhållning. Självklart ser vi att du är en förebild inom denna typ av kultur och är med och bygger den.

Du är blir snabbt en i gänget och får duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:


• högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning


• erhållit auktorisation som redovisningskonsult


• erfarenhet av ledarskap


• erfarenhet från att arbeta kundnära


• meriterande är erfarenhet från försäljning och/eller marknadsarbete

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.aspia.se – men framför allt vill vi veta mer om dig. Skicka din ansökan med personligt brev och CV samt dina betyg från din högsta genomförda utbildning till oss senast 20 december 2018.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Pernilla Nordahl. pernilla.nordahl@aspia.se

Välkommen med din ansökan


Aspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Hos oss ges du den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. Vi har 70 kontor runt om i landet och 1100 medarbetare som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar - genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på.

Aspia levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.

Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan Aspia mycket väl, redan från start, vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar.

Referens

31605

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till