Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Redovisningskonsult med kundansvar - Talenom jobb i Stockholm på Talenom Redovisning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Redovisningskonsult med kundansvar - Talenom på Talenom Redovisning AB

Senior Redovisningskonsult med kundansvar - Talenom

Talenom Redovisning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Talenom Redovising AB är ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi har i närmare 40 år hjälpt tusentals företag och dess ägare med redovisning/lön samt företagsekonomisk och skatterelaterad rådgivning. Företagsledningen och flera av våra medarbetare är auktoriserade konsulter genom SRF. Idag sysselsätter verksamheten ca 150 personer i Sverige. Moderbolaget TALENOM OYJ grundades 1972 och har sedan dess där växt till en ledande aktör inom digital redovisning. Koncernen har närmare 1000 anställda och är börsnoterat på Helsingforsbörsen. Målsättningen för den svenska verksamheten är att bygga vidare på det som framgångsrikt fungerat i Finland och därigenom hjälpa företagare i Sverige att utveckla sina verksamheter. Mer information om företaget finns på [ Link removed ]

Senior Redovisningskonsult med kundansvar

Redo för nästa steg i karriären? Vad sägs om att fortsätta resan i ett modernt och växande företag som ligger i framkant gällande digitaliserad redovisning?

Som Kundansvarig Redovisningskonsult hos Talenom kommer du att ha ett övergripande ansvar för ett antal kunder samt ta hand om nya framtida kunder. Det innebär innebär i stort sett alla sysslor inom digitaliserad redovisning men mest fokus på kundkotakter, rapportering, årsbokslut och deklarationer. Kundkontakten är alltså extra central i denna tjänst och det är viktigt att du är lyhörd för kunders olika behov och att du kan kommunicera på ett pedagogisk sätt med ansvariga på olika nivåer. En nöjd kund är den största belöningen i ditt arbete. Din arbetsplats kommer att bli i nyrenoverade lokaler på Holländargatan 13 i Stockholm dit vi flyttade in 1:a oktober i år. Tillträde omgående efter överenskommelse.

Vi söker dig som brinner för redovisning och är klart motiverad att utvecklas vidare. Om du inte redan är auktoriserad så vill vi att du har den ambitionen. Det är viktigt att du har flera års erfarenhet som redovisningskonsult där du haft full kundansvar och skött allt från ax till limpa inklusive bokslut och deklarationer för flera olika företag. Eftersom Talenom i hög grad har ett digitalt arbetssätt krävs det att du har goda digitala kunskaper. Vi tror att du gärna vill bredda dina kunskaper samt ta lite större ansvar men kanske inte kan komma så mycket längre där du är idag. Oavsett vilken bakgrund och vilka ambitioner du har så vill vi att du ska blomstra hos oss och vi kommer att supporta dig och ge dig utökat ansvar i takt med din utveckling, dina önskemål samt företagets behov.

Om du är en ambitiös person som vill göra skillnad så finns här stora utvecklingsmöjligheter och du kommer sannolikt att trivas mycket bra bland våra glada, positiva och kompetenta medarbetare som alla stöttar varandra på väg mot gemensamma mål.

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Berätta gärna i din CV eller personliga brev vad du har lyckats med i dina tidigare arbeten och även hur du vill utvecklas i framtiden. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 18218.5.54623