Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundansvarig redovisningsekonom till ICA Affärsservice jobb i Västerås på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundansvarig redovisningsekonom till ICA Affärsservice på ICA

Kundansvarig redovisningsekonom till ICA Affärsservice

ICA Västerås, Västmanlands län Heltid

Hos oss på ICA Affärsservice finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.

Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade och professionella kollegor som sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!

Hur kommer min vardag att se ut?
Du kommer att sammanställa och kvalitetssäkra månadsbokslut mot ICA Butiker samt årsbokslut vid aktuella perioder. Under resterande delar av året är det andra konsulttjänster som till exempel deklarationer, budget, analyser etc. Du kommer att arbeta i kundteam, där du har det yttersta ansvaret mot kund, vilket innebär mycket kundkontakt.

Vilka förväntningar och utmaningar finns det i rollen?
Du förväntas kunna planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt och ta ett gemensamt leveransansvar mot kunden tillsammans med övriga i teamet där du har det yttersta ansvaret. Vi ser att du kan ”kavla upp ärmarna” där det behövs under arbetstoppar. De främsta utmaningarna är att skapa en god relation till kunden, strukturera och prioritera rätt samt att hålla deadlines. Utöver det förväntas du även delta aktivt i förändringsarbete och följa arbetssätt men även att vara flexibel och stötta organisationen om det behövs.

Vad ser ni för bakgrund på personen och vilka egenskaper ser ni som karaktäristiska?
Du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper från arbetslivet. Du har även flera års erfarenhet inom redovisning, exempelvis från en konsultbyrå eller från annat detaljhandelsföretag med liknande arbetsuppgifter. Du är analytisk och har helhetsförståelsen för de ekonomiska sambanden och kan dra slutsatser utifrån det. I din roll ingår även att vara stöttande inom redovisningsfrågor internt men även ekonomisk rådgivning till kund, därför är det viktigt att du är social, duktigt på att skapa förtroende och behålla goda relationer. För att trivas i rollen är du driven, positiv, nyfiken och har en stark vilja att lära dig nya saker. Du tycker det är kul med ständig förändring, är proaktiv och har förmågan att snabbt prioritera när det kommer ad hoc uppgifter. Självklart har du god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och är en bra lagspelare.

Ingår det något resande i rollen och hur mycket i så fall?
Du kommer att åka på kundbesök till ett flertal av dina kunder runtom i Sverige under året.

Anställningsform

Tillsvidare

Kontaktinformation 
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chefer:

Annika Rosenberg, 072-220 21 02, [ Link removed ]

Henrik Anvemyr, 072-220 27 10, [ Email address blocked ]

Fackliga kontakter

Unionen: Umit Dag, 072-220 15 98, [ Email address blocked ]

Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: [ Link removed ]

Ansökan 
Välkommen med din ansökan senast 2021-08-31.

Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats. 

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Text

 

Rekommenderade jobb

Kundansvarig redovisningsekonom till ICA Affärsservice
ICA Västerås Heltid
Butikssäljare sökes till ICA Maxi Special Malmö
ICA Malmö Deltidsanställd
Redovisningsekonom till ICA Affärsservice
ICA Västerås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013720