Jobbet Kundansvarig redovisningsekonom till ICA Affärsservice i Väster har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundansvarig redovisningsekonom till ICA Affärsservice i Väster publicerad av ICA

Projektanställd-Visstidsanställd
Västerås

ArbetsbeskrivningVi söker en kundansvarig redovisningsekonom till ICA Affärsservice i Västerås

Hos oss på ICA Affärsservice, finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.

Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade och professionella kollegor som sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!

Hur kommer min vardag att se ut?
Du kommer att sammanställa och kvalitetssäkra månadsbokslut mot ICA Butiker vilket är de månatliga återkommande arbetsuppgifterna samt årsbokslut vid aktuella perioder. Under resterande delar av året är det andra konsulttjänster som till exempel deklarationer, budget, analys etc. Du kommer att arbeta i kundteam, där du har det yttersta ansvaret mot kund, vilket innebär mycket kundkontakt.

Vilka förväntningar är det på rollen och vilka utmaningar är det?
Du förväntas kunna planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt och ta ett gemensamt leveransansvar mot kunden tillsammans med övriga i teamet där du har det yttersta ansvaret. Vi ser att du kan "kavla upp ärmarna" där det behövs under arbetstoppar. De främsta utmaningarna är att strukturera och prioritera rätt, hålla deadlines och följa arbetssätt.

Vad ser ni för bakgrund på personen och vilka egenskaper ser du som karaktäristiska?
Du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper från arbetslivet. Du har även flera års erfarenhet inom redovisning, exempelvis från en konsultbyrå eller från annat detaljhandelsföretag med liknande arbetsuppgifter. Du har helhetsförståelsen för de ekonomiska sambanden och kan dra slutsatser utifrån det. I din roll ingår även att vara stöttande inom redovisningsfrågor internt men även ekonomisk rådgivning till kund. För att trivas i rollen är du positiv, nyfiken och har en stark vilja att lära dig nya saker. Du tycker det är kul med ständig förändring och har förmågan att snabbt prioritera när det kommer adhoc. Självklart har du god kommunikativ förmåga och är en bra lagspelare.

Ingår det något resande i rollen och hur mycket i så fall?
Du kommer att åka på kundbesök till alla dina kunder runtom i Sverige under året.

Anställningsform

Vikariat

Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras av Rekryterande chef Carolina Söderström, 021-16 34 81, carolina.soderstrom@ica.se

Fackliga kontakter

Unionen: Ann Lindh, 021-19 48 15

Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: akademikerforeningen@ica.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 18/11 - 2019. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge - och ha kul längs vägen.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0008860

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till