Jobbet Kundansvarig ordermottagare/Customer Service Rep har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundansvarig ordermottagare/Customer Service Rep publicerad av Skill

Heltid
Linköping
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du vara en del av ett globalt företag som är i en expansiv fas? Vill du tillhöra ett team med mycket humor och högt i tak? Vi fortsätter växa och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en stjärna inom kundrelationer och försäljning. Är det just dig vi söker……?

Om företaget
SKF Lubrication Competence Centre (LCC) i Linköping utvecklar, säljer och servar automatiska centralsmörjsystem som används inom tillverkningsindustrin, bl.a. för fordons- och komponenttillverkning. Bland kunderna finns världens största tillverkare av bl.a. skogs- och entreprenadmaskiner, personbilar, lastvagnar och förpackningslösningar.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för kundens order från orderläggning till fakturering, du tar fram och följer upp offerter och du är ett stöd till Account Managers i kontraktsskrivning och säljstatistik. Organisatoriskt tillhör du Supply & Support, en grupp på fyra personer, men du samarbetar även med övriga delar i företaget. Du rapporterar till Customer Service Manager. Du arbetar främst mot den svenska marknaden, men en viss kontakt med norska och danska kunder förekommer. Du har ett brett ansvar och blir en nyckelperson för de kunder du ansvarar för. En viktig del av rollen är att, inom SKF, kommunicera kundens behov. Du arbetar i ett kundteam i nära dialog och samarbete med en säljare samt en applikationsingenjör. Över tid utvecklar du ett brett kontaktnät med bl a Supply Chain-planerare i våra fabriker globalt.

Din profil
- du har ca 3 års erfarenhet av liknande arbete - du har en naturlig talang för att skapa och bibehålla goda kundrelationer - du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift - du har eftergymnasial utbildning inom relevant område För att trivas i rollen är du en proaktiv lagspelare som ger våra kunder professionell service genom att aktivt erbjuda alternativa lösningar samt ser möjligheter till merförsäljning. Du är en ansvarstagande person med sinne för ordning och reda. Du trivs när det händer mycket och kan hantera ett bitvis högt tempo i en miljö som präglas av stor delaktighet. Du har en god kommunikativ förmåga och inger förtroende hos både kunder och kollegor. Har det här väckt din nyfikenhet? Då är du välkommen med din ansökan.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via www.skill.se I denna rekryteringsprocess samarbetar SKF med Skill. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna att kvinnor söker den här tjänsten. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman på mailadress susanne.oman@skill.se alternativt 013-32 94 08

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3496

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till