Jobbet Kundansvarig/konsultchef till StudentConsulting! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundansvarig/konsultchef till StudentConsulting! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Borås
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en driven, framåt och en kundfokuserad person? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och service? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? – Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting i Borås växer och nu letar vi efter vår nya kundansvarig.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
- Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten.
- Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
- Nyförsäljning och merförsäljning
- Personalansvar för dina konsulter
- Uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm
- Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Tjänsten är på heltid och tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid, måndag-fredag. Lön enligt avtal.

Detta söker vi:

- Du trivs med att ständigt möta nya människor, nya situationer och har välutvecklande färdigheter för att lätt skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter.
- Du har en akademisk examen inom inom exempelvis personal, ekonomi eller likvärdig utbildning.
- Du har 1-2 års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter inom service, försäljning, marknadsföring eller liknande. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare så ses det som meriterande.
- Det är meriterande med ekonomi- och/eller säljkunskaper, gärna inom bemanningsbranschen.

Vi ser gärna att du är en framåt och driftig person som brinner för tillväxt och utveckling. Du är ambitiös, en duktig problemlösare och framförallt målinriktad. Du kommer själv att planera och styra din tid och dina aktiviteter så det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att prioritera då arbetstempot är högt och marknaden är i ständig rörelse. Eftersom resor till och från kunder samt till dina konsulter görs dagligen så är B körkort ett krav.

För att trivas hos oss och i rollen som Kundansvarig ser vi att du är driven, engagerad och prestigelös. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44209

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till